Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z urlopem pilne, ktoś pomoze?

Polecane posty

Gość gość

Od czerwca pracuje i dostałem wolne 5 dni które chciałem w tym miesiącu od osoby która zastępuje szefa. Okazało się że ta osoba nie może podpisywac urlopów szef wraca dopiero za tydzień a ja mam zapłacony wyjazd za 2 tygodnie. Co robić?

Gość gość
dogadajcie sie

Gość gość
A w ogóle pracownikowi przysługuje urlop jeśli prace zaczął w czerwcu na umowę 2 lata?

Gość gość
Jak co robic? Jak tylko szef się pojawi powiedzieć jak sprawa wygląda i poprosić o ten urlop, powiedzieć, że wrócisz wypoczęty/ta, zregenerowany/a, pelna sił do pracy. Tak bardzo Ci zależy na tym wyjeździe. Jak nie tio dogadaj się, że te pięć dni odpracujesz np. Będziesz po 2, czy 4 godziny dłużej pracować i wykonasz swoją pracę

Gość gość
gość dziś A w ogóle pracownikowi przysługuje urlop jeśli prace zaczął w czerwcu na umowę 2 lata? x Ok. 2 dni Ci przysługują max. ale może się dogadasz

Gość ovarian
Jak cię potrzebuja to się dogadasz ale co to za dziwna firma? Szef MUSI wyznaczyc kto go zastępuje i dac mu pelnomocnictwo. Gdyby się połamał na motocyklu albo został zatrzymany firma nie może stanąć. Jeśli to jest firma która podlega PIP zawsze padnie sakramentalne pytanie - Kto go zastępuje.