Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Marzena BV

Lekka nadwaga

Polecane posty

Gość gość Marzena BV

Jak uważacie? Warto się odchudzać? Ostatnio zauważyłam na wadze 7 kg więcej i nie wiem jak się tego pozbyć? A może zgubi się to samo?

Gość gość Wioletta S
Ja uważam, ze warto, tylko wszystko trzeba robić z głową, nie na wariackich papierach, ja na przykład stosowałam Foreverslim i do swojej wagi o jakiej marzyłam udało mi się dobić po 3 miesiącach,ale w zyciu nie zdecydowałabym się na środki z jakimis larwami itp...

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak lekka nadwaga. nadwaga to nadwaga. upasiona i tyle w temacie

Gość gość
ja bym Ci nie pozwolił ha , pieścił bym twe ciałko co dzień namiętnie

Gość gość Paulina H 23
Moim zdaniem warto od razu reagować.,Po pierwsze dla zdrowia, po drugie dla lepszego samopoczucia... Sama się nie odchudzałam, nie mniej kuzynka stosowałą Slimunox. Faktem jest, ze schudła. Nie mniej aby napisac coś bradziej dokładnie, to bym musiała się ją po prostu spytać jak to u niej wyglądało

Gość gość
Ja tam lubię duże baby! :-D

Gość gość
jak mozna zauwazyc dopiero 7 kilo wiecej?/ :O ja widze po sobie dodatkowe 2 kg, nie musze sie wazyc, widze to !! a 7?! ja waze obecnie 58-59 kg mierze 165 cm wiec jest w miare OK

Gość gość
to pisze jedna osoba reklamujac jakies syfy zamiast przestac żreć

Gość gość Karolina J30
Moim zdaniem zawsze warto dbać o zdrowie. Również, a może głównie poprzez dbanie o odpowiednią wagę ciała

Gość gość
50/53 kg Ja przy wzroscie 172 cm waze 57 :)

Gość prawi 124
dobra to powiedzcie mi ile powinnam wazyc majac 165 cm wrostu? 54 kg

Gość gość
gość dziś 50/53 kg Ja przy wzroscie 172 cm waze 57 usmiech.gif x Zależy od typu budowy ciała. Ja mam 173 cm wzrostu i ważąc 58 kg wyglądałam jak śmierć na chorągwi.

Gość gość
gość dziś gość dziś 50/53 kg Ja przy wzroscie 172 cm waze 57 usmiech.gif x Zależy od typu budowy ciała. Ja mam 173 cm wzrostu i ważąc 58 kg wyglądałam jak śmierć na chorągwi. x Istnieje cos takiego jak sport. Polecam. Wtedy nie bedziesz musiała być nalana tłuszczem :)

Gość gość Eryka 29
Zawsze zaczyna się od lekkiej nadwagi... ja na twoim miejscu już bym zastosowała Slimunoix i jakąs dietę.

Gość gość
Ja też jestem bardzo zadowolona z efektu jaki udało mi się osiągnąć po zastosowaniu Slimunox. W 3 miesiące straciłam 12 kilogramów nadwagi. Dla mnie to bardzo dużo, bo w końcu mogę ze spokojem się poruszać, a było to dla mnie już problemem.

Gość gość Alicja 29
U mnie efekt dało zastosowanie Foreverslim. Z tym iż ja odchudzxąłam się po porodzie by stracić to co mi przybyło w czasie ciązy