Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skichanie się męża

Polecane posty

Gość gość

Proszę, nie śmiejcie się ze mnie, ani nie krytykujcie, ale sama nie wiem, czy innym cos takiego się zdarzyło???? Mąż poszedł wieczorem na spotkanie zakrapiane alkoholem. Wrócił wstawiony, ale momentami miałam wrażenie, ze bardziej udaje niż jest pijany. Legł na podłodze a ja próbowałam go położyć do łóżka. Zrobił się totalnie bezwładny (właśnie tu mam wrażenie, że bardziej udawał) i po 10 minutach walki, żeby położył się do łóżka, poddałam się i zostawiłam na podłodze. Przykryłam go tylko kocem, żeby nie zmarzł i zasnęłam. W nocy zaczęłam się budzić ze smrodu!!!! Nie wiedziałam o co chodzi, mąż leżał już w łóżku obok mnie. W końcu nie wytrzymałam tego fetoru i wstałam. Weszłam w kupę. Zerknęłam na śpiącego męża i zobaczyłam, że ma z****** gacie. Nie wiedziałam, co zrobić aby mu o tym powiedzieć a jednocześnie nie zawstydzić. W końcu dobudziłam go i powiedziałam, żeby wstał, ale nie siadając na łóżku i poszedł się wykąpać. Był nieco zdezorientowany, że w nocy wysyłam go pod prysznic, ale pokazałam mu brudne bokserki i dywan. Trochę się zawstydził, umył się i wyprał bieliznę. Potem wyczyścił dywan, ale tak, że musiałam to po nim skończyć. I tak strasznie cuchnęło. Rano dzieciom zatykającym nosy powiedziałam, że to nasz pies miał w nocy rozwolnienie. Zaznaczam, ze mąż nie jest pijakiem. Owszem lubi sobie wypić, zdarzyło mu się czasem wymiotować i napluć na dywan po alkoholu, ale żeby zrobić kupę????? Piwo a nawet dwa właściwie pije co dzień, ale nigdy coś takiego się nie zdarzyło. A ja mam niesmak po całej tej sytuacji i choc staram sie nie wspominać tego krępujacego incydentu, patrzę na niego z obrzydzeniem. Czy Waszym partnerom zdarzyło się kiedyś coś takiego???? Nie miał przy tym żadnych dolegliwości żołądkowych typu zatrucie, czy grypa żołądkowa. Co myślicie o tym i o moich odczuciach. Jak Wy byście się zachowały to czymś takim? Dziękuje za każde wskazówki i opinie z Waszej strony. Wiem, że temat jest mocno wstydliwy. Sama czuje się zakłopotana.

Gość gość
ale się zrąbał, obsrus.