Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to chamstwo że nie odzywam się do kobiety która mnie oszukała

Polecane posty

Gość gośćparassolka
Uczniem ? czy nauczycielem? TY mnie ochraniasz ? a od kiedyż to ?,nic mi na ten temat nie wiadomo i nigdy nie chciałam Ciebie stawiać , ani nie przedstawiałam Ciebie w złym świetle.Coś sobie wkręciłeś.

Gość gośćparassolka
Ja się czepiam? nie rozumiem :-)

Gość gość
20.04 Uczę się od najlepszych i niedługo sam będę nauczał "Przystosowania do życia w rodzinie" O wszystkim nie musisz wiedzieć;) rozumiem Cię nic się nie stało to pewnie po tych lekach;P

Gość gośćparassolka
sorry ups to nie ta piosenka,ta jest zbyt śmiała ;-)

Gość gośćparassolka
20.13 Jest w tych Jego utworach jakaś taka magia ..wokalista z najwyższej półki .Tez bardzo lubię ,ostatnio chodzi za mną jedna z piosenek ciągle dźwięczy mi w głowie właśnie ta: https://youtu.be/6IU_pzeZZA4

Gość gośćparassolka
20.31 nie lubię tego typu żartów ,to boli.Czy daję radę? myślę że tak ,doceniam fakt że chciałeś mnie chronić ,nie wiem jednak w jaki sposób i nie rozumiem czym zawiodłam ?widać wiele jeszcze nie rozumiem ,cóż Puchatek też był misiem o bardzo małym rozumku a jednak wszystko dobrze się skończyło w tej bajce , wiesz parasol ochronny to mam ja nie TY ;-)

Gość gość
Wszystkie jego utwory mają bardzo dobry przekaz i do tego piękne słowa a przede wszystkim głos. Muszę się pożegnać, dziękuję za rozmowę i życzę udanego wieczoru. Może wiesz kto to śpiewa? https://www.youtube.com/watch?v=-6pGITZcHIc Pozdrawiam;)

Gość gość
20.47 Wiele rzeczy w życiu nie rozumiemy a jednak idziemy dalej i wszystko z czasem układa się samo. Nie myśl o tym co było a co będzie;)

Gość gośćparassolka
Wiem ;-)chyba wiem ;-) Dziękuję i Wzajemnie Miłego Wieczoru życzę. :-)

Gość gośćparassolka
20.54 Ok ,tak zrobię ;-)