Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to chamstwo że nie odzywam się do kobiety która mnie oszukała

Polecane posty

Gość gośćparassolka
18.44 a widziała Cię? nie wierzę .Ja jak ostatnio byłam na pogrzebie ,to podeszłam przywitałam się i złożyłam kondolencje..

Gość gość
Nie chcesz nie mów. W czym problem?

Gość gość
18.52 nawet jeśli to on zawinił w niedomówieniach? ,jest młodszy ,nie ma dzieci to jakaś matka z dziećmi ma mu się pierwsza kłaniać ? no wiesz .Dzieciatej mężatce wolny niedzieciaty młodszy człowiek powinien okazać szacunek.

Gość gość
w tym problem że jest to komuś winny ,komuś kto wiele wycierpiał więc chociażby ze zwykłe grzeczności po starej znajomości ,chyba logiczne.

Gość gość
18.56 Z jakiej racji, chyba żartujesz to Ona nie powinna okazać szacunku?

Gość gość
a z jakiej racji to ona powinna okazywać szacunek? po pierwsze jest kobietą ,po drugie jest matką po trzecie coś się komuś należy choćby tyle.

Gość gość
18:53 Widziała, bardzo blisko obok przeszła.

Gość gośćparassolka
19.03 a poznała Cię ,może ciemno było?

Gość gość
19.03 Żeby otrzymać miano kobiety to przepraszam bardzo ale trzeba sobie zasłużyć.

Gość gośćparassolka
19.08 zasłużyć co ty pieprzysz?! żenada!

Gość gość
Urwales z nią kontakt.To Ty ja oszukałes.

Gość gość
Nie zerwałem, widujemy się.

Gość gośćparassolka
Ja np ,urodziłam i wychowałam dwoje dzieci najlepiej jak potrafiłam i nie uważam że muszę zasługiwać na miano matki bo nią jestem po prostu tak samo jak jestem kobieta z racji tego ze jestem matką.

Gość gość
Tak chamstwo z twojej strony.

Gość gość
No chyba już nie widujecie się z tego co piszesz.

Gość gośćparassolka
18.29 nikt nie ma zaufania? póki co to nawet nie wiadomo czy kogoś okłamała w ogóle.

Gość gość
19.16 Z całym szacunkiem do Ciebie Parasoleczko jesteś kochaną matką dwojga pięknych dzieciaczków;) ale nie wszystkie muszą być tak dobrym matką jest wiele przypadków w których te baby nie zasługują na miano kobiety.... Kobieta to wartość sama w sobie którą również trzeba cenić. Pozdrawiam

Gość gość
Mi też taki jeden napisał ,,ktoś mnie bardzo zranił ,więc następnym razem nie pisz że kochasz bo Ci nie uwierzę'' czyli co? ktoś go zranił kiedyś a ja mam za to pokutować i przez to każdej będzie wmawiał kłamstwo ? dziwny tok rozumowania.Mnie tez ktoś może nawet 100 tak bardziej zraniła nie jestem taka żeby od razu komuś nowemu przez to zarzucać kłamstwo.Można czymś takim zrobić krzywdę niewinnej osobie ,bo mnie np ,to wyznanie bardzo dużo odwagi kosztowało a zostałam zdeptana nie wiem za co.

Gość gośćparassolka
Mi też taki jeden napisał ,,ktoś mnie bardzo zranił ,więc następnym razem nie pisz że kochasz bo Ci nie uwierzę'' czyli co? ktoś go zranił kiedyś a ja mam za to pokutować i przez to każdej będzie wmawiał kłamstwo ? dziwny tok rozumowania.Mnie tez ktoś może nawet 100 tak bardziej zraniła nie jestem taka żeby od razu komuś nowemu przez to zarzucać kłamstwo.Można czymś takim zrobić krzywdę niewinnej osobie ,bo mnie np ,to wyznanie bardzo dużo odwagi kosztowało a zostałam zdeptana nie wiem za co.

Gość gość
Jesteś chamskim chłoptasiem, mającym czelność mówić o jakimś szacunku. Wytrzyj mleko spod nosa i wyczyść lusterko po pryszczach, potem przeczytaj (jeśli potrafisz) chociażby streszczenie o zasadach zachowania, zwal konika ze sto razy i może wtedy pojmiesz w czym rzecz. Mężczyzna pierwszy się kłania kobiecie. Mężczyzna, nie chłoptaś!

Gość gośćparassolka
Schodzimy na dziwne tematy,ja swoją kobiecość cenie bardzo jeśli o to chodzi nie szmacę się jak inne ,nigdy nikogo nie zdradziłam ,może dlatego ze w całym swoim życiu byłam tylko z jedna osobą,wiem doskonale co znaczy się szanować.

Gość gość
Ta kobieta kochała Cię, no cóż wmawiales jej wiecznie kłamstwo i odrzucales ją.

Gość gość
19.31 Tylko że mężczyzn przecież nie ma tak samo jak kobiet a obecny świat jest odpowiednikiem dzikiego zachodu. Dla mnie twarz podobna do damskiej nie oznacza że od razu jest kobietą i mam się jej kłaniać:) Chyba Cię pogrzało

Gość gość
19.34 Szacunek dla Ciebie i właśnie o to mi chodziło a nie tam jakiś szlauf uważa się za kobietę to jest dopiero żenada. Pozdrawiam Umbrelle;)

Gość gość
19.36 Ponoć kocha się raz i na całe życie i wciąż nato liczę

Gość gośćparassolka
19.42 Dziękuję ;-)a jak Cię ktoś kocha autorze to doceń to.

Gość gośćparassolka
19.46 to dlaczego tak się zachowujesz?

Gość gość
19.54 Jak? Proszę mnie się nie czepiać, ja jestem wzorowym uczniem;) Umbrello ja Cię chronię a Ty chciałaś mnie przedstawiać w złym świetle? Zawiodłem się;)

Gość gość
foch forever ;-)