Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bernart43

Najlepsze studio tatuażu w Polsce

Polecane posty

Jesli ktokolwiek z Was jest zainteresowany tatuażami, to serdecznie polecam Wam strone https://dziarownia.pl/ poniewaz sam regularnie korzystam z ich usług i zawsze jestem bardzo zadowolony z efektow. Zdjęcia ich projektow mozecie zobaczyc na stronie , jak rowniez forum i bloga o tematyce zwiazanej z tematem.

Gość gość
Rzeczywiście nieźli są, portfolio robi wrażenie ! :)

Gość gość
zrobilem u nich dziare na penise i dostalem raka jader. niepolecam

Gość vizzka
ja już kilka razy robiłam sobie tatuaże w Jah Love Tattoo w Warszawie i szczerze ich polecam! W zespole pracuje sporo osób, każdy z nich ma inny styl pracy więc warto podejrzeć sobie na ich fanpage na fb fotki ich prac. Ja szczególnie polecam Michała https://www.facebook.com/pg/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/photos/?tab=album&album_id=10153895271611226 . Styl pracy idealny dla mnie, bardzo sympatyczna osoba, z ogromnym zamiłowaniem i pasją do tego co robi. Zresztą te zdjęcia mówią same za siebie :)

Gość gość
Robiłem tatuaż, bardzo rozbudowany graficznie, własny projekt w www.time4tattoo.pl . Nanieśli drobne poprawki, wszystko do akceptacji. Znieczulenie poszło bezpłatne. Zero zaliczeń. Rozliczenie za projekt nie za godziny. Co jeszcze? Nikt tam nie działa pod presją czasu, co jest mocno widoczne. Fajne pomysły mają, więc nawet, jak nie masz wielkiej inspiracji to idź pogadać. Wyciągną z ciebie twój wzór :) Polecam grzecznościowo, bo mam bardzo dobre wspomnienia, a tatuaż krótko mówiąc wyszedł świetnie. Zapłaciłbym jeszcze więcej chętnie.