Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe, ze szmaty są kochane a normalne kobiety nie?

Polecane posty

Gość gość

Czy faceta naprawdę tak latwo mozna zaslepic dupą? Niekoniecznie ładną, a zwyczajnie łatwą.

Gość gość
masz gg?

Gość gość
nie każdy może pochwalić sie taką duupą co ty xd

Gość gość
slucham?

Gość gość
Ja tylko dziewice

Gość gość
Może wcale nie jesteś taka normalna jak ci się wydaje...

Gość gość
właśnie szukam normalnej do kochania ale nie moge znaleźć

Gość gość
Nie należę to tego typu mężczyzn, a to o czym piszesz nie ma nic wspólnego z kochaniem. Pozdrawiam

Gość gość
Normalna kobieta jest uczciwa, nie posuwa sie do manipulacji, kłamstw, zdrad,obrażania faceta gdy nie ma z niego korzyści itd. A często takie babki zaślepiają facetów i jeszcze w parze idzie to że są latwe

Gość gość
Mam kolege ktory 8 lat po rozstaniu ( a byl z nia tylko 3 miesiące) wciąz mowi ze ją kochał, nie da złego slowa na nia powiedziec itd. Moze i nadal kocha ale nie chce tego mowic bo nie wypada.

Gość gość
Drugi kolega jest swiadomy tego jaka ma babe ,ale i tak z nia jest, utrzymuje ją, wystawia zdjecia na fb jak to ja kocha, usmiechniety do zdjec, ona juz nie. Notorycznie go zdradza, nawet na jego oczach maca sie z kolesiem i idzie z nim do wc a on nic nie robi i ona sie z tego smieje po ludziach, zdradza go caly czas i kazdy o tym wie a i tak ona jest 'najwazniejsza'. Tylko ze ona nie tylko do niego ale tez do przyjaciol i rodziny jest wyrachowana, naciaga,oklamuje i wcale nie nadrabia tego uroda, sadze ze tym ze jest latwa

Gość gość
uspokój się ludzie się nie kochają, ludzie czasmi rżną. Faceci nie mają zdolności miłowania drugiego człowieka, bo nie mają świata uczuciowo-emocjonalnego. Oni myślą logicznie, żeby zbudować most, dom, ulokować nasienie, tak ich Bozia stworzyła. Ale nie przejmuj się, jestem kobietą i ja cie kocham. Zrobisz mi obiad ?

Gość gość
Tak, faceci są puści a kobiety szmaty wyrachowane i zaślepiają mózg tym facetom łatwą dupą w łóżku . Dlatego porządne kobiety są same bo się do łóżka nie pchają.