Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstać sie, czekać dalej?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem 5 lat. Zastanawiam sie nad sensem tego związku. Nie mieszkamy razem, nie jesteśmy zaręczeni, mieszkamy ok. 100km od siebie i widujemy sie srednio co 3 tygodnie. Wcześniej mieszkaliśmy w tym samym mieście i widywaliśmy sie 1-2 razy w tygodniu. Po studiach nie zaproponował mieszkania razem (ma swoje, mieszka sam). Ja uniosłam sie honorem i wyprowadziłam do innego miasta. Teraz twierdzi ze tęskni, codziennie rozmawiamy przez telefon ale rzadko mnie odwiedza. Zaczelam zastanawiać sie co dalej - on odwleka w czasie decyzje o wspólnym zamieszkaniu, mówi ze bedzie to za pół roku. Mam juz dosyć tego wiecznego czekania, odkładania wszystkiego na pózniej. Z drugiej strony boje sie ze bede żałować bo oprócz tych minusów ktore wymieniłam jest mi dobrze. Stad moje pytanie - co byście zrobiły na moim miejscu? Tkwić dalej w tej niepewności czy odciąć sie gruba kreska i zaczynać zycie od nowa?

Gość gość
Dziwię Ci śię że zadajesz jeszcze w takiej sytuacji pytania! Gdyby mu zależało już dawno bylibyście razem!

Gość gość
O matko szkoda czasu....

Gość gość
haha a sobie czekaj jak chcesz, tylko za pol roku nie placz, ze nic sie nie zmienilo

Gość gość
Ale Ty naiwna jestes. On nie planuje z Toba przyszłośc****ewnie jesteś jego zapchajdziura, odskocznią raz na te 3 tygodnie i bardzo możliwe ze w swoim.miescie od dawna ma stała partnerke. Obudz się dziewczyno bo tylko czas tracisz!

Gość gość
Ty tak serio?

Gość gość
Jak chcesz poznać jego prawdziwe intencje, chcesz wiedzieć co on o Tobie myśli, co czuje, czy będziecie w przyszłości razem i co robić aby nie popełnić żadnego błędu, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl