Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę się wygadać, mam problem

Polecane posty

Gość gość
Liczysz na cud który się nigdy nie stanie Ale twój wybór czekaj dalej

Gość gość
Miałam podobnie ale mnie uratowało brak dzieci i małżeństwa podziękowałam mu

Gość gość
Gratuluje, chociaż sytuacja trochę prostsza. My mamy duże zobowiązania wobec siebie, a nie wyobrażam sobie ze zostawię ja i dzieci.. Jie przeżyłbym tego!!

Gość gość
To bądź z nią dalej i czekaj a ona będzie dalej cię miała w d***e

Gość gość
Typ kobiety opisanej się nie zmieni wygodnie jej tak i już tak jak gość napisał wyżej czekaj dalej naiwny .To że odejdziesz od niej nie oznacza odejścia od dzieci

Gość gość
Powiedz lepiej od razu ze szukasz tutaj d**y a nie sciemniasz

Gość gość
Autor Dzień dobry, Zastanawiam się nad jeszcze jednym rozwiązaniem, trochę drastycznym ale kto wie może podziała ?? Ja stanę się bierny podobnie jak moja M i zobaczę jak zareaguje, może wtedy cos zaskoczy!

Gość gość
Nie zaskoczy. Będzie cieszyła się, że dałeś jej spokój.

Gość gość
Z toba kocha sie z obowiazku z kochankiem dla przyjemnosci. Kamery w domu i bedziesz miak dowod

Gość gość
13:15 Jeśli tak jest to jak znajdę dowód nie wybaczę jej tego, zabiorę wszystko! Było by to dla mnie dosyć duze wstrząs ponieważ to nie jest tak ze nie rozmawiamy o tym, rozmawiamy tez obfantazjach i wie ze jestem otwarty np. na 3 czy to 2m1k lub 2k1m lub z inna para żeby podkręcić podniecenie. Dobry pomysł z tymi kamerami, masz moze jakieś doświadczenie lub jaka by była odpowiednia??

libido u kobiet, także mojej partnerki jest różne bo taka jest natura kobiet. Seksualność kobiety - zwłaszcza gdy mocno kocha, troszczy się o dzieci, dom - jest mocno zależna od jej stanu emocjonalnego, tego czy i jaką antykoncepcję stosuje i od tego czy nie jest zbyt przemęczona obowiązkami. Dlatego w długotrwałych związkach najlepiej pokonywać takie problemy w ten sposób aby planować okresowo wyjazdy tylko we dwoje i wykorzystywać je do intensywnego seksu. Często kobiety, które wówczas sprawiają "oziębłych" gdy mogą oddalić się od tych wszystkich emocjonalnych obciążeń stają się demonami seksu.

Gość gość
darkeacer Przeczytaj prosze wcześniejsze wpisy jak wspominam o tym jak zmieniłem podejście.. Ona jest cudowna matka, partnerka tego nie mogę zaprzeczyć!!

no nie za bardzo widać, że zmieniłeś podejście. Zmiana podejścia to taka organizacja życia aby zdjąć z niej część obowiązków, wykazywać zainteresowanie nią a nie tylko seksem, jakieś wspólne wyjazdy. To, że doceniasz, że jest bardzo dobrą matką i żoną to dobrze ale to jeszcze nie wszystko aby czuła się mniej zmęczona i emocjonalnie mniej napięta. Poza tym mogą być też jakieś choroby i może trzeba zasięgnąć opinii lekarza

Gość gość
darkeacer Powiedz stosujesz takie podejscie do swojej Pani czy tylko filozofujesz?? Zmienilem podejscie do naszego wspolnego zycia, zaczolem sie bardziej ufdzielac w obowiazkach domowych ( sprzatanie, odkurzanie, pranie, mycie podlog, mycie okien, czestsze odbieranie dzieci i zaprowadzanie do szkoly itd. ) Od jakiegos czasu organizuje wlasnie wyjazdy do spa, w gory, nad morze glownie to sa weekendy i spedzamy je wtedy bez dzieci.. Na codzien komplementuje Ją, jej wyglad. Kupuje kwiatek, perfumik etc. Ale mam wrazenie ze Ona sie utwierdza przez takie moje zachowanie ze ma mnie na zawsze i tak bedzie zawsze przy najmniejszej wysilku z jej strony....