Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drenaż limfatyczny ktoś miał

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu zaczęłam dbać o siebie bardziej i postanowiłam zapisać się na drenaż limfatyczny. Jakie macie spostrzeżenia co do takiego zabiegu ???

Gość gość
nie korzystamy

Gość gość
Taki masaż jest bardzo pomocny nie tylko na poprawę kondycji skóry ale też samopoczucia ...mi osobiście bardzo taki masaż pomaga się zrelaksować i po nim czuję się jak by ubyło mi kilka lat i czuję się lekko. Ja na takie zabieg chodzę do mojej profesjonalnej kosmetyczki z Salon Hana Beauty w Piasecznie.

Gość gość
Ja słyszałam tez o detoksykacji drenażem limfatycznym nawet w firmie terapii i podobno dzięki stosowaniu takiej terapii możemy uzyskać takie korzyści jak : przywrócenie równowagi i harmonii w organizmie relaks, regulacja trawienia - spadek masy ciała, usuwanie zmęczenia poprzez lepsze dokrwienie mózgu, usuwanie cellulitu, usuwanie bólu, niwelowanie problemów w stawach, oczyszczanie organizmu a nawet za pomocą terapii drenażem limfatycznym można pozbyć się dolegliwości bólowych głowy. Na taka terapie można zapisać się do CENTRUM TERAPII NATURALNYCH LALIMED w Lublinie.