Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie wzięłabym faceta ktory był ze szmatą

Polecane posty

Gość gość

wszystko jedno czy byl w burdelu czy mial przygode lub co gorsza związek z taka która wszystkim daje, moglby byc najfajniejszym czlowiekiem na ziemi ale nie dalabym sie przegadac i moglby sie nawet wieszac, nie zrobiloby to na mnie zadnego wrazenia.

Gość gość
Łatwa dziewczyna nauczyła mnie całowania. Ona była pierwsza, z którą się całowałem. Dzięki niej pozbyłem się kompleksu pierwszego pocałunku i zyskałem pewność siebie w kontaktach z dziewczynami. Czy z powodu tego, że pierwszy pocałunek przeżyłem z łatwą dziewczyną odrzuciłabyś mnie?

Gość gość
wszystkie tak mówicie... między sobą, a kryterium wyboru wszystkie macie takie samo, hahahah nawet priorytety układacie w kolejności jak w klockach domino, ładny, bogaty, wpatrzony, kocha, nie kocha bogaty ładny, hahaha :D

Gość gość
Tak, odrzuciłabym.

Gość gość
Ja już dawno się odseparowałam od kobiet, ich myślenie mi nie odpowiada dlatego mam tylko 2 podobne do siebie przyjaciółki, a reszta jest na 'czesc' i gadki o pogodzie.

Gość gość
a coś z kobiety Ci jeszcze zostało, identyfikujesz się w ogóle ze swoją płcią? I po co ci facet, który nigdy nie tknął żadnej kobiety, myślisz ze z tobą się zmieni, dostanie olśnienia ze tak podświadomie to co ma miedzy nogami nigdy nie należało do niego tylko zawsze było twoje i teraz ci odda, hahaha, :D nawet ksiądz kiedyś ten tego :)

Gość gość
Dla mnie odkąd pamiętam najwazniejszym kryterium byl charakter, tylko ze taki charakter jak ja preferuje to chyba zaden facet nie ma.Oprocz tego w pakiecie znośny (nie obleśny) wygląd ,podobne do mnie poglądy w wielu sprawach ,dojrzałość , traktowanie mnie wyjatkowo jak zadnej innej wczesniej,szacunek do siebie i do mnie oraz uczciwość (większosc facetów to manipulanci i trzeba to powiedzieć wprost) oraz pewnosc siebie. Na co mi facet ktory mnie nie chce albo mi dogryza tylko dlatego, ze ma przy mnie kompleksy i czuje sie glupszy/gorszy? Jakbym miała takiego, to zadna kasa nie miałaby znaczenia, moglby byc nawet bezdomny. Wiekszosc dziewczyn wysmiewa te kryteria, mowia ze bujam w oblokach. No coz.. I moze maja racje bo przegrywam jako ta porządna, one rozkladaja nogi z jednym planem, złapac bogatego na dziecko i udawac milosc. Takie zycie;) Nie mam pretensji.

Gość gość
Identyfikuję się tylko i wylącznie z podobnymi do siebie osobami ale mało takich. Szmata to nie moj target ,to margines którego wstyd kijem tknąć. Nie mowie, ze facet ma byc prawiczkiem, chociaz byloby milo jesli to bylby jego wybor bo czekalby na ta jedyną... ale badzmy realistami ;) To raczej nieprawdopodobne by po 20 roku zycia znalezc czlowieka ktory az tak siebie szanuje i przy okazji jest mądry. Napisałam, że nie chcę faceta, który tknął dziwkę, kurwę, szmatę - nie kobietę tylko szmatę, widzisz różnice?

Gość gość
Puszczalska kobieta to zwykła szmata. Wstyd kogoś takiego mieć za koleżankę, krewną czy kobietę . Nie wiem jakim trzeba być debilem zeby sie związać z kimś takim. Prawdziwa kobieta sie nie puszcza ale nie dlatego, ze nie wypada. Po prostu prawdziwa, mądra kobieta nie ma potrzeby rozkladania nóg przed obcym gościem, robi to tylko z miłosci, gdy jest pewna faceta. A jak komus skacza hormony to niech sie uda do lekarza a na ten czas powstrzyma albo zabawia ze soba.

Gość gość
A facet, który związał sie z kims takim albo nawet 'tylko zaliczyl' wcale nie jest lepszy od niej, w pewnym sensie złączył sie z nią . ;) Dlatego ja od k***w uciekam. Tak to pojmuje i zdania nie zmienie. Ciekawa jestem, czy jest tu ktos podobny do mnie.

Gość gość
Od kiedy jest puszczanie? Poproszę dokładne liczby.

Gość gość
A kobieta po przejściach, samotna mama?:O

Gość gość
Ona sie puści z facetem co sie nie puszczał, jakieś pytania?

Swoją drogą z czystej ciekawości czasem zastanawiam się jaki procent ludzi korzysta z prostytucji choćby raz w życiu?

Gość gość
Po jakich przejsciach? Wiesz, ja znam samotna mame bo maz zginal w wypadku a dziewczyna wczesniej juz go zdradzala i ona dla mnie jest szmata, ma po prostu rozwiazly charakter. To,ze jestes samotna nic nie znaczy jesli dobrze sie prowadzisz, czasem zwiazek sie rozpada ,tak bywa

Gość gość
Autor ile masz lat ,bo zalatuje niedojrzałym gouowniakiem emocjonalnym.

Gość gość
Puszczalska kobieta to zwykła szmata. x czyli idac tym tokiem mowienia 90%kobiet to szmaty? temat zalozyl kobieta czy facet

Gość gość
znowu te brednie , zamiast pracować nad własnym charakterem, żeby wredota mordy nie wykręciła to wiecznie analizują kto się puszcza, ile razy , z kim i w jakiej pozycji. Kazdy psycholog powie, ze taki bardzo mocne podkreslanie, ze ja to jestem inny , inna, wyzywanie każdego od puszczalskich itp itd, to jest jakaś forma seksualnej obsesji. Najczęściej taka osoba sama by sie puściła i to od razu, gdyby nie jakis lęk który w niej siedzi. I to nie jest moralność, tylko banalny strach przed spróbowaniem, albo złość , zę chciałoby sie, a nikt nie składa propozycji

Gość gośćmen
Nigdy nie wziął bym kobiety, która tak wyraża się o innych kobietach.

Gość gość
wzej wypowiedzial sie k****arz

Gość gość
raczej człowiek na poziomie, co z tego, że nigdy seksu ktoś nie uprawiał, jak ust mu się rynsztok wylewa-mieszanina wulgaryzmów, frustracji, żalu . To świadczy albo o zaburzeniach, albo o bardzo byle jakim pochodzeniu. W każdym razie nawet z dziewictwem to kiepska partia

Gość gość
Kobieta, ktora odrzuca na starcie prawiczka nie ma prawa czepiac sie mezczyzn o seks bez zobowiazan czy prostytutki.

Gość gość
znowu te brednie , zamiast pracować nad własnym charakterem, żeby wredota mordy nie wykręciła to wiecznie analizują kto się puszcza, ile razy , z kim i w jakiej pozycji. Kazdy psycholog powie, ze taki bardzo mocne podkreslanie, ze ja to jestem inny , inna, wyzywanie każdego od puszczalskich itp itd, to jest jakaś forma seksualnej obsesji. Najczęściej taka osoba sama by sie puściła i to od razu, gdyby nie jakis lęk który w niej siedzi. I to nie jest moralność, tylko banalny strach przed spróbowaniem, albo złość , zę chciałoby sie, a nikt nie składa propozycji x za to u Ciebie skrajność w drugą stronę. Bez przesady, nikt normalny raczej nie chciałby partnera, który miałby przed Tobą ponad 20 innych parterów seksualnych (dla mnie powyżej 10 to już patologia). Z drugiej strony, nigdy nie sprawdzicie tak naprawdę kto z iloma osobami spał przed wami. Nikt się nie przyzna przecież, że się puszczał...najlepiej po prostu pójść razem (razem, żeby partner się nie obraził Ty też sobie zrób) na badania na podstawowe choroby weneryczne. Ktoś moze mieć jedna przygodę za sobą i złapać coś niefajnego a ktoś może mieć 10 partnerek/partnerów wcześniej i być "czysty".

Gość gość
Moglby cie czyms zarazic

Gość gość
Wstręt do gorszych od siebie to niedojrzałość? Człowiek nie musi miec pieniedzy, cudownego wyglądu ale to czy szanuje siebie i innych swiadczy o nim. Nie jestem najgorszego pochodzenia, ani nie jestem dziewicą.Miałam par****lopaków i jestem AUTORKĄ, co chyba widać -Nigdy nie wzięłabym faceta ktory był ze szmatą Czy tak moze napisac facet? :) Po prostu jestem rozczarowana, że prowadze sie dobrze a inni maja takie byle jakie podejście do tego . Jak zwiazki maja byc trwale skoro faceci sie nie szanują

Gość gość
Jasne, ze nikt sie nie przyzna i nie wszystko mozna sprawdzic...ale z pomoca detektywa tez da sie duzo ustalic. :) Uwazam, ze kazdy powinien miec uczciwosc i moralnosc zakodowana od mlodosci, a nie wychodzic z zalozenia ze jak nie ma mozliwosci by sie dowiedziec to po co mowic?A duzo osob tak robi niestety.

Gość Huu

A idź Pan w UJ. 

Gość 0983yp

A ja bym nie mógł być z kobietą która się puszczała i dawała D. bez zobowiązań, która ma duży przebieg czyli 99% kobiet odpada.

Gość ech
Dnia 18.07.2018 o 04:23, Gość gość napisał:

podobne do mnie poglądy w wielu sprawach ,dojrzałość , traktowanie mnie wyjatkowo jak zadnej innej wczesniej,szacunek do siebie i do mnie oraz uczciwość

Jeśli faktycznie takie są twoje wymagania, to... mam nadzieję, że takich jak ty jest więcej! 🙂 Spełniam te wymagania (no nie wiem, jakie masz poglądy), a mimo to nie spełniam wymagań kobiet...

Gość sylwia s
Dnia 18.07.2018 o 04:30, Gość gość napisał:

Puszczalska kobieta to zwykła .... Wstyd kogoś takiego mieć za koleżankę, krewną czy kobietę . Nie wiem jakim trzeba być ...em zeby sie związać z kimś takim. Prawdziwa kobieta sie nie puszcza ale nie dlatego, ze nie wypada. Po prostu prawdziwa, mądra kobieta nie ma potrzeby rozkladania nóg przed obcym gościem, robi to tylko z miłosci, gdy jest pewna faceta. A jak komus skacza hormony to niech sie uda do lekarza a na ten czas powstrzyma albo zabawia ze soba.

w pełni sie zgadzam dodałabym jeszcze kwestię wiary i moralności co do określenia ,,rozkładanie nóg'' to uważam ze jest obleśne i wulgarne .Fuj ohyda.Jak można w ten sposób się wyrażać i co to za kobiety które ,,kochają sie z kimś''czy ,,robią to bez miłośći''?okropność.Rzyg.