Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JK 9191

Brazowawa wydzielina w 39.tc ciazy

Polecane posty

Gość JK 9191

W pon byłam na badaniu, dr masowala szyjkę macicy, żeby przyspieszyć poród. Wczoraj popołudniu zauważyłam na papierze i trochę na wkladce brazpwawy śluz. Boję się :/ położna przez tel mówi, że skoro brzuch nie boli to się nie martwić, ale czy któraś z was tak miała?

Gość gość
Mój dr nie odbiera telefonu :/

Gość gość
A czujesz ruchy dziecka ? Po uj przyspieszac poród jak to jeszcze nie jest dokładny termin. Ja bym dmuchała na zimne i poszła do innego lekarza zeby mnie zbadał

Gość gość
Ruchy dziecka czuję dobrze, znaczy normalnie. Bo dziecko duże :)

Gość Vitaminka26
Witaj, Możliwe, że zaczął odchodzić czop śluzowy, który odchodzi przed porodem. Wtedy poród może nastąpić w ciągu kilku godzin lub dni. Jeśli czujesz ruchy dziecka to myślę, że nie ma się o co martwić. Jednak jeśli czujesz niepokój to idź do innego lekarza lub do szpitala na IP. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania :)

Gość gość
Mialam to samo. Tydzien do terminu poszlam do lekarza i zrobil mi masaz szyjki. To był o piatek. Przez trzy dni odchodzil mi brązowy śluz. W środę urodziłam

Gość gość
Dziękuję Wam :)

Gość gość
W 1 ciąży po badaniu ginekologicznym pod koniec ciąży zawsze podkrwawialam. Teraz nic takiego się nie dzieje. 39tc a tu zero dziwnych wydzielin, krwi, czopów itp. Ciekawe ile pochodzę jeszcze.

Gość gość
skąd ja to znam:-) pakuj się powoli do szpitala, u mnie brązowe plamienie pojawiło się jakieś 2-3 dni przed porodem, w drugiej kolejności odszedł czop, a w nocy odeszły mi wody i urodziłam córcię:-)