Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzam zone z kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

Ta kolezanka tez ma meza.. nie traktujemy tego jako zwiazku a jako czyty sex , czysta fizycznosc .. ona ma zalozona spirale wiec dziecka nie bedzie... zarowno ona jak i ja kochamy swoich partnerow i z nimi tez sex uprawiamy.. w pracy spelniamy swoje fantazje .. i nie chodzi o to ze ze wspolmalzonkami nie mozemy .. po prostu chyba nas to kreci ... Nie czuje potrzeby mowic zonie.. dzieci chce tylko z moja zona i ja kocham .. zarabiam a sex z kolezanka z pracy.. ona ma takie podejscie jak ja wiec po co mowic zonie.. niech zyje w przekonaniu ze wszystko jest dobrze .... bo jest.. moja kolezanka z pracy jest szczupla , ladna jedrna ... i choc moja zona nie jest najbrzydsza brakuje jej tego ognia w lozku... podobny problem ma moja "kochanka" gdyz kocha swojego ale sex tylko ze mna daje jej spelnienie tak jak i mi z nia... eh

Gość gość
zaproście ich do wyrka sobie na wymianę

Gość gośćgeniek
Polecam do wyrka odpowiednie akcesoria erotyczne. www.intymnosc24.pl Najlepiej sprawdza się w łóżku wibrator i żele analne. ;-)

Gość gość
Moj znajomy też miał romans z koleżanką z pracy. Właśnie jest po rozwodzie. :-) Tak kochasz żonę...wyobraź sobie teraz, że ona myśli podobnie i postępuje w podobny sposób. Cudowna wizja, prawda?

Gość gość
Spirala spiralą, ale jak ona taka wyzwolona i chętna, w dodatku nie musi stosować prezerwatyw, to skąd wiesz, komu i gdzie dawała już i czym prawdopodobnie już się od niej zaraziłeś? Zła wiadomość jest taka, że niektóre problemy pojawią się dopiero po jakimś czasie :) a żonę zostaw, po co z nią jesteś? Odejdz i wtedy z wieloma bez skrępowania będziesz się mógł spotykac. Aha i ciekawe, z iloma twoja żona już cię zdradziła, pewnie masz rogi jak stąd do księżyca, bo musi być kiepski i nie zaspokajać jej, myślisz, że ona tak bez seksu lub z byle jakim seksem spokojnie wytrzymuje?

Gość gość
Rzeczywiście obydwoje kochacie swoich małżonków.. Ciekawe jakby to było w druga stronę gdyby to twoja żona i jej mąż robili to co wy. No bo to tylko seks prawda?

Gość gość
Jak czytam takie tematy to tylko mam nadzieję że jest jakaś sprawiedliwość i oni też używają sobie w najlepsze z kimś innym albo.. Jeśli są w porządku i nie mają nic na sumieniu to dowiedzą się jak najszybciej oby tylko nie cierpieli zbytnio przez ta informacje i oczywiście nie wybaczyli tego osobie które ich zdradziła.

Gość gość
Mam nadzieję ze żona ma podobne podejście do seksu :) Mam nadzieję ze mój mąż nie kocha mnie bo mi jaja chyba powyrywam. I wiesz co ja wierzę że Karma wraca. Prędzej czy później żona się dowie.

Gość gość
Głupie te twoje tłumaczenia ;/

Gość gość
Tak na pewno kochasz żonę pie.przą.c się z koleżanka z pracy. Co za hipokryzja

Gość gość
Skąd wiesz że ma spiralę? Mało to się teraz w świecie dzieje? Może mąż nie może mieć dzieci i Cię do tego tylko wykorzystuje. Myślisz że żona się nie sjapnie bo seks z nią na pewno będzie rzadszy o pewnie gorszy skoro już się wyzyjesz na innej. Po drugie jesteś pewien że Cię czymś nie zarazi? Wtedy na bank zdrada wyjdzie.

Gość gość
z jej peezdy możesz przynieść choróbsko i zarazisz nim swojążonę