Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z wynajmem mieszkania jest 100 światów

Polecane posty

Gość gość

Ludzie marudzą , nic im się nie podoba, a mieszkanie w Opolu jest zadbane, czyste, kolorowe, ładne i przytulne.

Gość gość
Cena kosmiczna. Ja z facetem wynajmujemy mieszkanie dwupokojowe za 1100 zł juz ze wszystkim (wynajem 600 zł czynsz 300 zl plus rachunki i wychodzi razem około 1100 zł). A ty za sam wynajem chcesz 1200 zł...

Gość gość
Nie znam specyfiki Opola ale cena ok, powinnas to wynajac. Moze to byc tez taki spokojny okres, czsami lepiej poczekac kilka tygodni na dobrego najemce niz brac pierwszego lepszego i schodzic mu z ceny. Z doswiadczenia powiem , ze kazdy zaczynajacy od negocjaci cenowej to potencjalne problemy w przyszlosci.

Gość gość
Wrzuc jescze rzut mieszkania, nawet odreczny wystarczy. Z opisu nie jest jasne czy sa w mieszkaniu pomiesczenia przejsciowe czy nie.

Gość gość
Człowiek musi z czegoś żyć, chce, żeby mój brat miał szczęście, bo mi dużo pomaga, też oszczędzam, w innych miastach jest drożej.

Gość milena_poznan
Jeśli nie chcesz, albo nie masz czasu zajmować się wynajmowanym mieszkaniem są firmy, które zrobią to za Ciebie. To oni będą negocjować z lokatorami i rozwiązywać ich problemy. Ja w Poznaniu korzystam z agencji Twój Pośrednik i mam problem z głowy.

Gość milena_poznan
firma Twój Pośrednik daje mi aż 420 zł miesięcznie z 1200 zł które sama zarabia na moim mieszkaniu