Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stres na rozmowie kwalifikacyjnej. Co dalej?

Polecane posty

Gość gość

Mialam dosc duzy o dziwo stres na rozmowie. Co bylo widac.Odpowiadalam na dosc szczegolowe pytania. Zacielam sie i wtedy poproszono, abym opowiedziała swoimi słowami. Uciekła mi też jedna rzecz, co zauważono, ale powiedziano, żebym się nie przejmowala. Rozumiem że nie mam szans?

Gość gość
a co to za praca?

Gość gość
W MPO

Gość gość
Nie mogę powiedzieć co to za praca :). Zresztą i tak bez znaczenia. Zaczynam mieć zle przeczucia. Za mało jeszcze rozmów w życiu i było żebym wiedziała z czym to się je.

Gość barboska
na takich rozmowach to cięzko wyczuć o co chodzi, też chodzę i na razie kiepsko bo zjada mnie stres, dzisiaj sobi kupiłam nervomix i planuj e przed kolejną rozmową wziąc, zeby jednak nie być taka spięta bo to niestety bardzo widac

Gość styren
jestem 'techniczny' , posiadam wiele uprawnień technicznych i wiedzy technicznej oraz doświadczenia zawodowego i przychodząc na rozmowę kwalifikacyjną z panią z działu HR spodziewam się pytań technicznych z wielu dziedzin techniki , tym czasem zauważyłem, że kobiety z działu HR są najczęściej po kierunkach typy : psychologia, socjologia, politologia, historia nowożytna lub inna 'żytnia' , te kobiety mają jakieś 'skrzywione ego' , firma szuka pracownika technicznego a kobieta z działu HR zadaje pytanie z psychologi a jedna 'debilka' powiedziała wprost: - proszę patrzeć prosto w moje oczy i odpowiadać na moje pytania, jak się pan zachowa, gdy kobiety pracujące w OPEN SPACE w biurowcu będą pracować okręcone szalikami i w rękawiczkach przy temperaturze otoczenia plus 28 st. C. i będą narzekać, że mają zimno w pracy ? popatrzyłem prosto w oczy kobiecie z działu HR i powiedziałem wprost- -niech się pani zacznie leczyć na nogi, na leczenie głowy już za późno i wyszedłem , faktycznie w tych działach HR zatrudniają pracowników z łapanki ulicznej chorych na debilizm !