Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to fair jeśli osoba mająca partnera zawraca wam głowę?

Polecane posty

Gość gość

Jesteście na wycieczce gdzie jest fajna dziewczyna. Zagadujecie do niej i potem całą wycieczkę miło spędzacie czas. Liczycie, że będzie z tego coś więcej. A ona na koniec mówi, że ma faceta. Jak bym wiedział, to bym z nią nie tracił czasu tylko do innej - wolnej - zagadał. Czy według was jej zachowanie jest fair?

Gość gość
a zamoczyłeś ?

Gość gość
Jest nie fair, ona chciała tylko sobie ego podpompowac Twoim zainteresowaniem, chciała być adorowana. Faceci tez sobie ego podbijaja kosztem kobiet, nic nowego. A Ty co na to odpowiedziales?

Gość gość
Czyli nie zamoczyles i czujesz sie z tego powodu oszukany? WYTOCZ JEJ SPRAWE !:D

Gość gość
Jedyny jej błąd polega na tym, że nie powiedziała ci od razu na początku, że ma faceta. Wtedy nie zrobiłbyś sobie nadziei i byłoby git.

Gość gość
" Liczycie, że będzie z tego coś więcej." Umiesz liczyć? To licz na siebie.

Gość gość
Nic nie zrobiłem a co miałem jej wygarnąć? To by powiedziała, że chciała tylko porozmawiać. Mi na zamoczeniu nie zależy tylko na znalezieniu dziewczyny. Na przyszłość muszę chyba zadawać pytania zmierzającego do tego, żeby dowiedzieć się czy ma faceta

Gość gość
Dziewczyny zwykle na samym początku mówią, że mają chłopaka /nawet wtedy gdy go nie mają/ gdy przystawia się do nich chłopak, który im się nie podoba i z którym nie chcą zawierać bliższych relacji.

Gość gość
gość dziś To może się jej podobałem?

Gość gość
U Ciebie to tylko wycieczka a mnie pół roku panna zwodzila, spojrzenia w oczy itp. Dopiero jak ją przycisnalem to sie przyznala

Gość gość
Co jest złego w miłej rozmowie ? Czy człowiek na wycieczce musi wypatrywać ludzi z obrączkami, żeby sobie po prostu pogadać ?