Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz d

pozyczkafirmowa firma transportowa

Polecane posty

Gość mariusz d

Dzień dobry wszystkim, prowadzę małą firmę transportową 3,5 roku i przydałoby mi sie trochę wsparcia finansowego, bo chciałbym wprowadzić trochę innowacji. Jakie polecacie firmy z pożyczkami dla firm? Czy trzeba mieć jakieś określony przychód?

Gość DoradcaKredytmarket
Dzień dobry, rozwój działalności gospodarczej często idzie w parze z koniecznością skorzystania z zewnętrznych źródeł finansowania biznesu. Nie musi to jednak oznaczać wysokich kosztów związanych z uruchomieniem pożyczki. Oferowane przez nas kredyty dla firm są finansowane prosto od inwestorów, dlatego wszystko przebiega sprawnie i przy zachowaniu najwyższej jakości usług. Możliwa kwota uzyskania pożyczki w Kredytmarket to od 10 do 50 tys. zł, a oprocentowanie wynosi jedynie 9,9% w skali roku. Nie wymagamy zakupu żadnych produktów dodatkowych, ubezpieczeń ani konieczności otwierania konta bankowego. W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy na naszą stronę https://kredytmarket.com/.

Gość gość
Dla firmy moim zdaniem najlepsza będzie pożyczka od Aasa - jest dedykowana pożyczka dla Biznesu, można ją brać już od pierwszego dnia funkcjonowania biznesu i można ją sobie wliczyć w koszty https://aasadlabiznesu.pl/

Gość gość
Ja jestem zadowolona ze współpracy z kredytmarketem. Klarowny system ratalny i merytoryczna obsługa. Chyba nei muszę dodawać nic więcej

Gość tafia
Firma może się starać o limit kredytowy dla firm. Można z niego finansować bieżącą działalność i jest ważny przez rok ale istnieje możliwość przedłużenia.