Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On wraca do byłej żony pomocy

Polecane posty

Gość gość

6 miesięcy temu ltemu poznałam super faceta, był niecały rok lat po rozwodzie. Nie mogli się z żoną dogadac i ona go zostawila. Mieli córkę, żona w tym samym miescie i ta ich córka to sama nieraz przyjeżdżala w tygodniu tramwajem lub rowerem, mieli niesamowity kontakt. Ja z nim zamieszkalam i widzialam, że jest super ojcem wiec zaszlam w ciążę- a on, teraz w weekend pojechał do córki na urodziny bo jego ex żona miala domek letniskowy nad jeziorem blisko miasta i on pojechał, beze mnie bo już byłam zapriszona do mamy na urodziny. Nie chciał jechać ze mną, tylko pojechał do córki na urodziny, czaicie? Sam, a ja w ciąży. Pojechalam do mamy a to dosc daleko i zostalam tam na noc, caly czas slyszalam przytyki że moj facet wybrał byłą i nie przyjechał... Wiem, że mąż nie mógł tam zostać na noc bo nie bralam jego psa do mamy, on też go nie brał a ma swira na punkcie tego kundla to na bank wrócił na noc. Wróciłam od mamy i troche mnie poniosło, i do tego ye ciążowe hormony, spakowalam się i wyprowadziłam do brata. Czekalam od niedzieli na jakis ruch z jego strony, brat i jego żona mieli już dość mojej obecności... I dzisiaj przyjechal, powiedział mi, że czuje się jak ostatni śmieć, że zostawia mnie w ciąży i że będzie dbał o naszego syna najlepiej, jak umie- ale przez tych 5 miesięcy przemyślał wszystko i stwierdził, że kocha swoją byłą żonę; że zawsze ją kochał, że kochał ją od pierwszego wejrzenia, była jego pierwszą kobietą i rozwiedli się, bo byli szczeniakami... Wiecie, jak to boli? Miał w zyciu tylko ją i mnie i wybrał ją. I nie potrafię nawet myśleć o tym, że mój syn będzie przez tą babę dotykany. Nienawidzę jej, nienawidzę do szpiku kosci bo gdyby nie ona to moj syn miałby ojca a ja męża...

Gość gość
Trzeba było się najpierw ohajtać. Później zrobić dziecko. Może wtedy była żona by nie chciała rozbijać Waszej rodziny.

Gość gość
6 msc temu poznalas faceta i juz jestes z nim w ciazy i wiesz, ze to bedzie syn???? To karma!

Gość gość
debilka napisala znowu beznadziejne prowo wakacje :-(

Gość gość
Juz to pisalas, nie napiszemy ci Nic nowego

Gość gość
Widocznie hoojowo sie bzykasz, co mamy ci napisać ? Loda robisz? W doope dajesz? Może poszukaj czegoś w czym mogłabyś przebić żonę