Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę tego człowieka co mnie skrzywdził

Polecane posty

Gość gość

każdy jego gest, uśmieszek, sprawia, że mam ochotę złapać z nóż i scharatać mu mordę

Gość gość
A kto cie skrzywdzil?

Gość gość
nie podam imienia nazwiska. Taki facet, co nie ma serca, tylko głowę gadającą i poniżającą. Dusił mnie w nocy i jak się uratowałam, to krzyczał - obudziła się do ignorancji i sie cieszy, że może oddychać. A potem wysłał mnie do hotelu, mówiąc, że wszystko co mi sie przytrafia to z woli Boga, i tam jego kumpel mnie zgwałcił. Teraz takie uśmieszki ma na twarzy, cieszy się, że skrzywdził człowieka i mówi mi że wybaczenie jest największym podarunkiem jaki mogę dać sobie. A ja bym chciała go pociąć nożem i słyszeć jak wyje z bólu.

Gość gość
pierdoIisz a po coś zaprosiła go do hotelu? jakbyś sie nie puszczała to by ci nie wsadził w picze

Gość gość
wypatroszyłabym go jak rybę i wyrzuciła mięcho i jego zło do rzeki, żeby inne ryby go zjadły i żeby ludzie sie pochorowali od tych ryb co kupili w supermarkecie i wymiotowali przez miesiąc jego ohydną padliną

Gość gość
Wiec potnij go, moze wtedy tez sobie zrobic podarunek wybaczenia.

Gość gość
16:20, zamknęłam drzwi na kłódkę, a on szarpał je, a potem wszedł we mnie i tak bolało, że az mnie wygięlo. Okropny człowiek, dla takich jak on piekło jest przyszykowane

Gość gość
w hotelu cie zgwałcił? ale chszanisz, mam nadzieje, że ktoś na prawde cie zgwałci :) 🖐️

Gość gość
16:21 on nie czuje się winny, bo powiedział, że jest oświecony, a oświeceni nie mają sumienia

Gość gość
16:23 też mam nadzieję, że ktoś cie zg***** w tyłek, że tak cię będzie bolało, że przez miesiąc nie usiądziesz, wtedy bedziesz wiedział jak to jest