Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów naprawdę istnieje o to niezbite dowody

Polecane posty

Gość gość
https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.

Gość gość
, www.namyslow.eu (urząd miejski w Namysłowie) kliknijcie w ten link

Gość gość
a ten mitoman schizofrenik cały czas te same brednie :o

Gość gość
:D

Gość gość
oczywiście: trolle i krasnoludki też istnieją und święty mikołaj

Gość Namysłów Opolszczyznaa
17:43 przecież Namysłów naprawdę istnieje! o co ci chodzi przecież dałem linki w tym temacie powyżej to po pierwsze a po drugie nie rób ze mnie wariata bo nim nie jestem po drugie dałem na samej górze link "Namysłów i jego piwowarskie tradycje"a co mimo tych linków dalej twierdzisz Że nie ma takiego miasta jak Namysłów?

:o

Gość gość
znowu mu się wydaje, że jakieś linki daje :o

Gość gość
Won do psychiatryka śmieciu!!!

Dobrze wiesz że nie mam schizofrenii ani omamów i psychoz i zwidów ani halucynacji i że dałem tu linki gdybyś był Normalny to byś się ze mną zgodził bo wszyscy wiedzą że dałem tu powyżej linki i nie rób z siebie większego idioty niż jesteś bo dałem linki!!!

Gość gość
weź swoje leki czubie

Gość gość
Ile razy mam ci powtarzać że to ty powtarzam to ty się ośmieszasz bo są tu powyżej linki i Namysłów naprawdę istnieje PS skoro twierdzisz że Namysłów nie istnieje to jak wytłumaczysz fakt że urodziłem się w Namysłowie i mam w dowodzie osobistym miejsce urodzenia Namysłów? Jak to wytłumaczysz? Chcesz mogę dać Ci zdjęcie mojego dowodu osobistego z napisem "Namysłów"

, www.namyslow.eu