Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo ważne

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, mam dość intymne pytanie, byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Mianowicie parę dni temu (dokładnie 13.07) miałem kontakt seksualny z obcą kobietą( nie prostytutką, lecz osobą, która uprawia seks za pieniądze). Miał miejsce seks oralny bez zabezpieczenia, w moją stronę i tej kobiety.Wszystko trwało dosłownie 10 minut, a tzw."minetka" w stronę partnerki dosłownie 2 minuty, a wytrysk z mojej strony nie miał kontaktu z ustami ani waginą kobiety. Od dzisiaj doskwiera mi lekko podwyższona temperatura( 37 stopni), lekkie dreszcze, ból karku oraz lekko powiększone węzły chłonne oraz postępujący ból gardła. Mam zaledwie 19 lat, popełniłem ogromny błąd w ogóle ją odwiedzając, coś mnie skusiło, nie mogę sobie tego wybaczyć. Boje się co to może być, co może być tego przyczyną Czy to moe być HIV? :( Proszę o Wasze zdanie.

Gość gość
Osoba która uprawia seks za pieniądze właśnie jest prostytutka. Co za różnica czy d******py na autostradzie czy w pięknym mieszkaniu?

teoretycznie może ale z tego co piszesz to bardziej angina. Idź do lekarza

Gość gość
Idź i zrób test. Czemu oczekujecie od ludzi diagnozy na odległość albo potwierdzenia ciąży? Byłeś odważny do bzykania się z d***** to miej odwagę się zbadac

Gość gość
Hmm ale tak nagle angina? Gdyby złapało mnie jeszcze przed tym incydentem, ale to jest 5 dni po :(...

test po 5 dniach może być jeszcze ujemny ... więc test ok ale chyba trochę później a najpierw to może niech zwykły lekarza zajrzy ci w gardło.

Gość gość
Racja. Same te objawy wydają mi się dziwne, ból gardła, ból karku połączony z bólem ucha wewnątrz. Zadzwoniłem nawet na telefon zaufania i Pani powiedziała mi, że to nie są objawy HIV. Sam już nie wiem, to jakaś inna choroba przenoszona drogą płciową albo właśnie angina? :(

Gość gość
O matko człowieku do izolatki z Tobą i nie próbuj spotykać się z żadną już kobietą. Bo jeszcze syfem zarazisz.

Gość gość
Daruj sobie takie komentarze...

Byc może masz objawy ze stresu? Może to też być angina, przeziębienie. Zbadaj się i tyle. xxx przeczytał, że w pierwszej fazie wiremii wirusa HIV pojawiają się na krótko objawy mogące przypominać zwykłe przeziębienie. I strach go obleciał a najprawdopodobniej jest to faktycznie zwykłe przeziębienie. Ale obsesja HIV go psychicznie niszczy. Oczywiście w takiej fazie test przesiewowy może nic nie wykazać. Moim zdaniem najpierw to niech idzie normalnie do lekarza i sprawdzi co to jest a za jakiś czas, jak będzie sens już taki test zrobić (czyli będzie już po okienku immunologicznym) to niech zrobi. Poza tym uwaga do jego postu, że to niby nie prostytutka była. KAŻDA KOBIETA UPRAWIAJĄCA SEKS ZA PIENIĄDZE TO PROSTYTUTKA. Może jedynie taka, która robi tylko masaż erotyczny to może i powinna nazywać się masażystką. Ale jak loda robi za pieniądze no to kim jest?

Gość gość
gość dziś Test po 5 dniach!! Coś nieprawdopodobnego!!! Po takim czasie ani wirus się nie namnożył, ani test niczego niewykryje. Albo jesteś przeziębiony, albo masz coś innego przenoszonego drogą płciową. HIV nie wykluczaj, ale test robi się po około 12 tyg. Wcześniej nie jest wiarygodny. Do tego dochodzi HPV, HCV. Następnym razem pomyśl zanim zrobisz podobną głupotę. Zdrowia!

Gość gość
Oby to było właśnie coś innego..sam juz nie wiem co o tym myśleć

Gość gość
Rozwal mnie twój tekst. Osoba która uprawia seks za kase to PROSTYTUTA Co do Towjego problemu to może być także hpv Ale pewnie po prostu angina Idź do lekarza na forum Ci nikt nic nie wywróży I zrób testy na HIV