Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julietta987

Czy to pozytywny test ciazowy?

Polecane posty

Gość Julietta987

Witam, mam 20 lat, mieszkam jeszcze z rodzicami, spalam z facetem raz, w okresie dni plodnych. Okres spoznia mi sie 8 dni, zrobilam 2 testy, oba negatywne ale nie do konca. Kiedy mialam wyrzucac test po kilku godzinach spojrzalam na niego raz jeszcze i zobaczylam druga blada kreske. Czy moze to oznaczac ciaze? Czy raczej pierwszy wynik sie liczy? Prosze o pomoc

Gość Julietta987
Ten facet to jeden z moich klientów. Przysięgał mi że jest bezpłodny. Czy mogę wierzyć facetowi?

Gość gość
Spoko jak ten klient wkładał Ci siusiaka w gumce a gumka nie spadła ani nie pękła to nie jesteś w ciąży.

Gość Julietta987
Ten drugi komentarz to nie moj. Seks byl do konca. Facet mi sie podoba ale jeszcze nie jestesmy razem, ja ogolnie mam problemy z owulacja, nie w kazdym cyklu mam wiec zaryzykowalam. Wiem glupia jestem, glupia, ze zaryzykowalam ale umowilismy sie, wypilam troche i o.....

Gość gość
To czy jesteś w ciąży zależy od tego czy był delikatny jak Cie rozdziewiczał. Był delikatny?

Gość gośćmoniska
Jak z nim spałaś a nie było seksu to nie zaszłaś.

Gość gość
AUTORKO TEMATU, czy ten facet to Twój stały klient czy kochałaś się z nim pierwszy raz?

Gość Julietta987
Boze spalam w sensie uprawialam seks czy to takie trudne do zrozumienia? To zaden moj klient, dzieki bardzo za taka pomoc.

Gość gość
Julietta987, SEKS był w gumce????????

Gość Julietta987
Gumka najpierw pękła a potem to nawet spadła. Ale babcia mi mówiła, że jak kobieta traci cnotę to wtedy nie ma szans na ciążę.

Gość gośćKasia1
Julietta987, jak ten Twój klient dużo Ci zapłacił za seks to pewnie starczy na alimenty.

Gość Julietta987
Seks byl bez zadnego zabezpieczenia w dni plodne jak pozniej wyliczylam. Jak mowilam, mam problemy z owulacja nie w kazdym miesiacu mam i liczylam... nie wiem na cp liczylam ale coz stalo sie.... czy ktos udzieli odpowiedzi na moje pytanie? Czy test po kilku godzinach moze pokazywac prawde?

Gość Julietta987
Jeszcze mam jedno pytanie do szanownych kafeterian. Jak mogę odzyskać cnotę? Straciłam ją ale chcę ją odzyskać.

Gość gość
To wszystko przez pamiętnik mojej babci. Napisała w nim że seks bez zabezpieczenia w dni płodne NIGDY nie spowoduje ciąży.

Gość gość
jak pojawiła sie nawet najbladsza kreska to jestes w ciązy

Gość Julietta987
Zapomniałam napisać na początku, że z jego siusiaka wytrysła taka zielona ciecz. Czy on jest ufoludkiem?

Gość gość
Nie, po kilku godzinach test nie pokazuje wiarygodnego wyniki. Pisze o tym nawet w instrukcji. Dla pewności zrób test z krwi, wtedy będziesz miała pewność 100%

Gość gość
I najlepiej udaj się do ginekologa na badania, bo jednak jeśli okres się spóźnia 8 dni to jest już jakiś czas. Tez zależy oczywiście od długości Twojego cyklu, ile najdłużej Ci się spóźniał okres.

Gość gość
Ale tutaj są debile, nawet normalnie porozmawiać nie można. Go.wna we łbie macie zamiat mózgu.

Gość gość
boże wy tępe dzidy okres zdrowo może się spóźnić do dwóch tygodni ,a przyczyn może być wiele .... jeżeli po tym czasie okres sie nie pojawi to idź do lekarza !

Nasza reprezentacja ma jeszcze szansę na wyjście z grupy, warunkiem jest, że autorka urodzi pięcioraczki w Kirgistanie

Gość Julietta987
Okresy mam bardzo regularne, nigdy nie mam spoznien dluzszych niz 2-3 dni. Wizyte mam na piatek ale troche sie martwie tym bardzoej, ze dzis zobaczylam ten test z ta bladziutka kreska. Ale jak mowie minelo dobrych kilka godzin.... dziekuje za pomoc:-) prosze piszcie jeszcze z wlasnego doswiadczenia dziewczyny czy tez mislyscie podobna sytuscje z testem

Gość Julietta987
Do ginekologa nie pójdę bo tam trzeba zdjąć majtki a ja się wstydzę. Poza tym co zrobię jak ginekologowi na widok mojej ci*pki stanie siusiak?

Gość gość
do autorki tego tematu: spoko blondynko pytania z testu ciążowego nie są trudne

Gość gość
Teoretycznie test powinien byc nie wiarygodny skoro kreska pojawila sie po czasie. Jednak nie jedna juz tu pisala ze miala podobnie i ciaza byla. Kiedys z ciekawosci zrobilam test ( a wlasciwie kilka roznych) aby sprawdzic czy to mozliwe ze ta druga kreska sie pojawila po parunastu godz i na zadnym tescie nie bylo nawet po paru dniach.

Gość gość
Ja też jak robiłam test wyszedł najpierw negatywny. Nie wyrzucilam go od razu do kosza. Za godzinkę była już widoczna słaba druga kreseczka a za parę godz już całkiem wyraźne dwie. I byłam w ciąży.