Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje w poludniowo zachodniej Francji

Polecane posty

Gość gość

Mozecie cos polecic w przystepnej cenie dla rodziny z dziecmi w tych rejonach? Czy lepiej samemu poszukac hotel czy moze jednak kazurowe wybrzerze?

Gość gość
Po pierwsze polecam nie hotele, a airbnb czy podobne strony z mieszkaniami. Masz dla siebie całe wyposażone mieszkanie/dom, nieraz w fantastycznej okolicy. Stosunek ceny do jakości nie do przebicia jak się dobrze trafi. Po drugie: co was interesuje - ocean, kuchnia, zabytki/miasta, dzika przyroda...? Bo co z tego, że ktoś poleci ci średniowieczne miasteczka w Oksytanii jeśli dla was wakacje to przemieszczanie się z hotelu na plażę i z powrotem ;)

Gość gość
zalezy czy cchecie zwiedzac, uprawiac sport czy lezec na plazy bez tlumow, chodzic po gorach itp...

Gość Wini55
Byłam w zeszłym roku na zorganizowanym wyjeździe. Całkiem udanym. W tym roku wybrałam Portugalię z netholiday. Super wyjazd. Wydaje mi się, że lepiej poszukać wycieczki zorganizowanej od A do Z w biurze podróży niż na własną rękę.

Gość gość
Wini55 dziś Wydaje mi się, że taki żałosny spam możesz sobie głęboko w d**ę wsadzić.