Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywaReaktywacja

Jak znaleźć szybko mężą?

Polecane posty

Gość gość
"Znam" ją dłużej, wiec wiem :P

Gość gość
To podaj mi e-mail :) Jak znajdę chwile to napisze :)

Gość gość
To pokaz zdjęcie

Gość gość
Tzytze to na privie :) Nie chce zony, która jest dla wszystkich.

Gość gość
dziś mądra i pobozna się wyklucza na prawdę wierzysz że Adam wyrwał sobie zebro zrobił z niego samice z pochwa a ona urwala jabłko i się wąż tak w****il że do dzisiaj mamy grzech? O jabłko za złotówkę? Albo że ziemię stworzył w szejsc dni i 7 odpoczywal skoro ma miliardy lat? Ewentualnie w to, że zjawił się na krzyżu kiedy akurat nie było kamer i zakładów psychiatrycznych? Ja wierzę w miłość.

Gość gość
dziś to pokaż

Gość gość
Znikła mi potencjalna miłość życia :( Powodzenia Tywa z jakimś obszymurkiem spod Żabki :)

Gość gość
Ja obszczymurek? Heh dobre sobie, żebyś wiedział jaka partia ze mnie to byś z podkulonym ogonem uciekł :D

Gość gość
dziś nie czytam nie interesuje się religia po prostu nie wierzę w coś co się kupy nie trzyma i nie zostało udowodnione więc chyba ateista, człowiek boi się śmierci i może wierzyć w co zechce, jak mu to pomaga być dobrym i szczęście daje, ja bez tego to mam i jeśli miałbym w coś wierzyć to w miłość poza grobowa deskę

Gość gość
Założenia też mi się nie podobają gdy się slubuje żonie do śmierci, to trochę dziwne skoro w tej religii jest życie po śmierci.

Gość gość
Pokaż jakieś zdjęcie bo może faktycznie się marnuje piękność.

Gość gość
Religia wielu ludziom jest potrzebna by wytrwać nie zdradzić męża mi nie :) no ale jak innym tak to chyba dobrze, że jest. Ludzie od wieków potrzebują kogoś gdy umrą rodzice i często odnajdują opiekuna w Bogu. Gdy modlisz się do Boga o dobrego męża to stajesz się pokutna i dobra faceci zaczynają zauważać zmianę w zachowaniu i znajdujesz skarba. Jak facet jest dobry to będzie prawiczkiem i bez udziału religii.

Gość gość
Ja miałem wojka który bił dziewczynkę moją kuzynke by się codziennie modlila. Jak szukasz TAKIEGO katolika to nie ja.