Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZNACIE KOGOŚ KTO ZARABIA WIĘCEJ? 667TYS DZIENNIE

Polecane posty

Gość gość

Kierowca Formuły 1 Lewis Hamilton podpisał 3 letni kontrakt z zespołem Mercedesa, zainkasuje za niego 170 milionów euro (a to tylko sucha pensja, za reklamy i inne pierdoły zarobi pewnie jeszcze kolejne kilkadziesiąt milionów) 170mln euro to 731mln złotych to ponad 243mln złotych rocznie i ponad 667 tysięcy dziennie... Znacie kogoś innego kto wyciąga taką "dniówke" ? Taki Cristiano Ronaldo ma zarabiać w Juventusie Turyn 30mln euro rocznie, Hamilton ma rocznie 56,5mln euro rocznie To jest po prostu nie wyobrażalna forsa, mi to by wystarczyło jeden dzień no może max 2 dni popracować przy takiej stawce i byłbym ustawiony do końca życia i nawet więcej bym nie chciał, a co dopiero pomyśleć ze taki Hamilton wciągu całej swojej kariery zarobił już grubo ponad miliard złotych a za 3 lata jak zainkasuje całość za ten kontrakt to będzie miał ponad 2 miliardy złotych, a potem pewnie i tak jeszcze pojeździ pare lat w Formule 1 więc zarobi kolejne miliony, a do tego prywatne kontrakty reklamowe, biznesy, inwestycje, to i na koniec kariery będzie miał majątek wart 5 miliardów złotych a nawet i po zakończeniu kariery będzie dalej zarabiał na reklamach itp Taki Nicki Lauda, były kierowca Formuły 1 który ma 69 lat w 1976 miał wypadek i doznał poparzeń głowy, od tamtego czasu nosi zawsze czapke z daszkiem, a na niej logo reklamowe za które rok rocznie inkasuje około 1,5mln euro Michael Schumacher od 1996r też na czapeczce miał logo pewnej firmy z branży marketingowo finansowej, nawet już po skończeniu kariery, co roku dostawał za to 3mln euro, więc i Hamilton jeszcze w ten sposób dorobi po zakończeniu kariery Ja sobie nie wyobrażam mieć takich miliardów, to sie w pale nie mieści po prostu Ale wracając do sedna tematu czy jest jakiś sportowiec, aktor, piosenkarz celebryta itp itd który zarabia więcej od Hamiltona czyli 667 tysięcy złotych DZIENNIE ? zna ktoś?

Gość gość
o k***a

Gość gość
Ja zarabiam 1000zl dziennie i mi to wystarczy i prawie nix nie robie. Dziewczyna mi placi bo zarabia 2000zl dziennie mamy swoja firme a ja tylko pilnuje interesu

Gość gość
Małysz też od lat kasuje kilka milionów rocznie za noszenie czapeczki Red Bulla