Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia T

Gdy męczy cię instynkt macierzyński a ON nie chce dzieci

Polecane posty

Gość Kasia T

Hej, Zawsze z większymi problemami idę do psychologa ale postanowiłam tym razem napisać do was drogie forumowiczki :) Leci mi juz 7 rok z moim facetem i mam juz 26 lat strasznie chciała bym mieć taka podstawę życiowa jak dzieci, dom, rodzinę ale on sie wymiguje jak może chociaz jest kilka lat starszy . Ostatnio wzieliśmy slub cywilny taki skromny bo w sumie był potrzebny do kredytu na dom to poszliśmy po "papier" nawet tego nie chciała miał taki obawy chciał wszystko odwołać chwile przed ;/ słucham grzesiaka :P mowi zeby jak najwiecej rozmawiac ale ja juz sie wstydze (trudno komus tak powiedziec daj mi pierscionek !)tyle z nim probowałam rozmawiac ze ile mozna byc taka dziewczyna i chlopakiem ze to podstawówka ze czas sie rozwijac w zwiazku to on ze nie jest gotowy ze nasza relacja to na dzieci i slub nie jest gotowa itp .Chciała bym zeby sie oswiadczył mam swietna prace w Norwegii macierzyńskie w sam raz mi teraz bo niedługo chcemy wracac do Polski i co wtedy bez zadnego zasiłku dziecko robic ?;/ Pomożcie mi sprostowac moja sytuacje bo ja nie wiem co robic Kocham go ale ile mozna byc z kims kto w sumie "jak by cie nie chciał" tzn slubu dzieci itp z tobą ?

Gość gość
Sytuacja mezczyzn jako ojcow i mezow nie jest zachecajaca do malzenstwa. Feminizm walczy z meskoscia, kobiecoscia i z rodzina.

Gość Kasia T
ale ja nie jestem feministką .i co to ma do sprawy ?

Gość gość
Chodzi o to że prawo rodzinne go nie chroni jako męża. Więc mu się nie opłaca żenić, bo wtedy będzie na z góry przegranej pozycji.