Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Nie rozumiem jej.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Gdy nie widz臋 na mnie patrzy, a gdy jestem blisko unika patrzenia na mnie, widz臋 偶e si臋 pilnuje by nie spojrze膰, powstrzymuje, jest zak艂opotana. Dala mi kosza wi臋c to nie zakochanie, ale czy tak si臋 zachowuje osoba oboj臋tna?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Leci na ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest tak mo偶e i nie jeste艣 jej obojetny ale twoje cechy charakteru lub jakie艣 twoje zachowanie nue pasuje jej na tyle ze jeste艣 dla niej skre艣lony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwne by by艂o gdyby艣 rozumia艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty nieokresli艂es wzgledem niej zamiar贸w, chciales z nia byc ale biernie, nie spotykales sie.Nadal Twoja postawa jest wobec niej niepewna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O m贸j ulubiony autor :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e by膰 jej po prostu g艂upio, 偶e kaza艂a mi spada膰? Czy kobiety sie takimi rzeczami nie przejmuj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorze czy masz ZA? Dlaczego pytam? Bo stale zadajesz pytanie dotycz膮ce komunikacji niewerbalnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapytaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autor to 偶a艂osny dzieciak kt贸ry w ko艂o Macieju zadaje te same pytanie codziennie. Czego nie pojmujesz? Laska ma faceta do tego da艂a Ci kosza a ty si臋 doszukujesz w jej spojrzeniu drugiego dna. Mo偶e nie czuje si臋 za dobrze z tym 偶e da艂a co kosza wi臋c czuje zak艂opotanie gdy ci臋 widzi bo wie 偶e przezywasz byle g****o jak mr贸wka okres a ty masz zwyczajna paranoje na jej punkcie. Zamiast pyta膰 obcych codziennie o to samo zapytaj ja wprost i pokaz 偶e masz jaja. Nie mecz ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23:24 Nie, nie mam, a dla Ciebie to.takie jasne i czytelne? Mo偶e te偶 masz.jakiego艣 aspergera je偶eli nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na bank co艣 ma bo 偶aden normalny facet nie b臋dzie prze偶ywa艂 spojrzenia i odpisywa艂 sobie codziennie historii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo si臋 jej podobasz, albo si臋 ciebie boi. My艣l臋 偶e jedno i drugie, bo nauczeni jeste艣my, 偶e strach to mi艂o艣膰, kochamy tych kt贸rych si臋 boimy. Uczucie l臋ku i ekscytacji mulony jest z mi艂o艣ci膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego z ni膮 o tym nie pogadasz, tylko uciekasz od rozm贸w.Czemu nam zadajesz takie infantylne pytania.My jej nie znamy tak jak Ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcia艂a si臋 zapewne otworzy膰 na uczucie od razu, bez zb臋dnego wypytywania o spojrzenie . Powstrzymales j膮, ograniczy艂e艣, to jej wolno a tego to ona nie dostanie. I co z tego dzi艣 masz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak. Lodziarz jedzony widelcem efekt stopniowania hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 hala Start
kocham Cie zrozum to w ko艅cu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie poplacz si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
P艂acz? Haha nie pami臋tam kiedy ostatnio p艂aka艂em, ale Ty pewnie codziennie nad swoim losem rozpaczasz i tutaj sobie poprawiasz humor, to wy偶ywaj si臋 dalej jak Ci l偶ej dokopa膰 komu艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No bo Ciebie tak 偶aden nie kocha i to Ci臋 boli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha i ca艂e szcz臋艣cie. Chocia偶 tego nie wiem bo debili nie brakuje. Zreszt膮 wol臋 nie wiedzie膰. Co to za mi艂o艣膰 gdy si臋 kogo艣 zna z pracy jedynie i ten kto艣 na dodatek jest zaj臋ty? Doros艂ych ludzi taka miuosc nie interesuje :D w zwi膮zku z tym b贸l d**y by艂by 偶a艂o艣nie 艣mieszny. Infantylny pajac z ciebie wiesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olej j膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehe

Udost臋pnij ten post