Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jej.

Polecane posty

Gość gość

Gdy nie widzę na mnie patrzy, a gdy jestem blisko unika patrzenia na mnie, widzę że się pilnuje by nie spojrzeć, powstrzymuje, jest zakłopotana. Dala mi kosza więc to nie zakochanie, ale czy tak się zachowuje osoba obojętna?

Gość gość
Leci na ciebie

Gość gość
To jest tak może i nie jesteś jej obojetny ale twoje cechy charakteru lub jakieś twoje zachowanie nue pasuje jej na tyle ze jesteś dla niej skreślony

Gość gość
Dziwne by było gdybyś rozumiał

Gość gość
Ty nieokresliłes wzgledem niej zamiarów, chciales z nia byc ale biernie, nie spotykales sie.Nadal Twoja postawa jest wobec niej niepewna.

Gość gość
O mój ulubiony autor :)

Gość gość
A może być jej po prostu głupio, że kazała mi spadać? Czy kobiety sie takimi rzeczami nie przejmują?

Gość gość
Autorze czy masz ZA? Dlaczego pytam? Bo stale zadajesz pytanie dotyczące komunikacji niewerbalnej

Gość gość
zapytaj

Gość gość
Autor to żałosny dzieciak który w koło Macieju zadaje te same pytanie codziennie. Czego nie pojmujesz? Laska ma faceta do tego dała Ci kosza a ty się doszukujesz w jej spojrzeniu drugiego dna. Może nie czuje się za dobrze z tym że dała co kosza więc czuje zakłopotanie gdy cię widzi bo wie że przezywasz byle g****o jak mrówka okres a ty masz zwyczajna paranoje na jej punkcie. Zamiast pytać obcych codziennie o to samo zapytaj ja wprost i pokaz że masz jaja. Nie mecz ludzi.

Gość gość
23:24 Nie, nie mam, a dla Ciebie to.takie jasne i czytelne? Może też masz.jakiegoś aspergera jeżeli nie.

Gość gość
Na bank coś ma bo żaden normalny facet nie będzie przeżywał spojrzenia i odpisywał sobie codziennie historii.

Gość gość
Bo się jej podobasz, albo się ciebie boi. Myślę że jedno i drugie, bo nauczeni jesteśmy, że strach to miłość, kochamy tych których się boimy. Uczucie lęku i ekscytacji mulony jest z miłością

Gość gość
Dlaczego z nią o tym nie pogadasz, tylko uciekasz od rozmów.Czemu nam zadajesz takie infantylne pytania.My jej nie znamy tak jak Ty.

Gość gość
Chciała się zapewne otworzyć na uczucie od razu, bez zbędnego wypytywania o spojrzenie . Powstrzymales ją, ograniczyłeś, to jej wolno a tego to ona nie dostanie. I co z tego dziś masz?

Gość gość
Tak. Lodziarz jedzony widelcem efekt stopniowania hehe

Gość gość hala Start
kocham Cie zrozum to w końcu

Gość gość
Nie poplacz się.

Gość gość
Płacz? Haha nie pamiętam kiedy ostatnio płakałem, ale Ty pewnie codziennie nad swoim losem rozpaczasz i tutaj sobie poprawiasz humor, to wyżywaj się dalej jak Ci lżej dokopać komuś.

Gość gość
No bo Ciebie tak żaden nie kocha i to Cię boli.

Gość gość
Haha i całe szczęście. Chociaż tego nie wiem bo debili nie brakuje. Zresztą wolę nie wiedzieć. Co to za miłość gdy się kogoś zna z pracy jedynie i ten ktoś na dodatek jest zajęty? Dorosłych ludzi taka miuosc nie interesuje :D w związku z tym ból d**y byłby żałośnie śmieszny. Infantylny pajac z ciebie wiesz.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
hehe