Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleżankakolegi

Kobietki, chciałabym poznać Waszą opinię

Polecane posty

Gość Koleżankakolegi

Hej :) sprawa wygląda następująco: mam dobrego kumpla, ma on 20 lat. Nigdy nie był w związku, przez co z biegiem czasu bardzo wpadła mu samoocena. Twierdzi, że nigdy nikogo nie znajdzie z takim wyglądem (jak na moje niczego mu nie brakuje, ale przez to, że wpada w dołki mniej o siebie dbać, bo po co gdy nikt go i tak nie zechce?) i charakterem (jest bardzo inteligentny i rownie nieśmiały). On sam twierdzi, że skoro nie ma dużo pieniędzy, fajnego auta itp. to w tym wieku już nie zainteresuje żadnej dziewczyny. I tu pytanie do Was, bo ja jestem średnio obiektywna, jak to po prawdzie jest? Na co zwracacie uwagę ? Co tak naprawdę się liczy i czy dały byście szansę ,, biednemu studentowi,, ? Co on musiałby zrobić by zwrócić Waszą uwage? :)

Gość gość
ma on 20 lat. Nigdy nie był w związku x to może pociesz go, że ja mam 31 i też nigdy nie byłam :O

Gość gość
20 lat to jeszcze tak naprawdę szczyl, wiec nie wiem co on przezywa. Przede wszystkim niech popracuje nad śmiałością, pewnością siebie i uderza do tych co mu się podobają a któraś odwzajemni zainteresowanie (fajna dziewczyna raczej z nieba mu sama nie spadnie wiec niech serio popracuje nad tym). " On sam twierdzi, że skoro nie ma dużo pieniędzy, fajnego auta itp. " Gdyby w związkach byli tylko faceci co mają bardzo dużo pieniędzy i mają fajne auta to ludzkość by już dawno wymarła.

Gość gość
Na świecie jest tylu samotnych ludzi, którzy nie potrafią odnaleźć siebie nawzajem. Kurczę czemu tak jest? Każdy ma coś wartościowego w sobie tylko trzeba trafić na kogoś kto to zobaczy. Tylko właśnie, jak trafić ?