Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty oksfordki czarne lakierowane czy sa fajne

Polecane posty

Gość gość

sznurowane. Czy kicz i tandeta

Gość gość
A co chcesz w nich isc do porodu??Ludzie po ch...piszecie nie na temat !Spadaj na glowna albo na forum o butach !

Gość gość
Czarne mi się nie podobają, kiedyś w Gino Rosi były fajne srebrne, złote, kremowe, niebieskie no różne strasznie się na napaliłam ale nie kupiłam bo okropnie sztywne były. Czarne są ok dla kogoś kto lubi czarne buty a ja np źle czuje się w czarnych butach.

Gość gość
To są superfajna buty pasujące do wielu stylizacji. Teraz jest fajna moda bo do sukienki założysz nie tylko obcas ale i buty sportowe i mokasyny.Byleby nie były bardzo masywne.W Zarze w wyprzedaży w dziale dla młodzieży były proste, granatowe i srebrne do rozmiaru 39.

Gość Liliqq
Nic nie mam przeciwko oksfordką aczkolwiek uważam, że szpilki są zdecydowanie fajniejsze. Ostatnio widziałam piękne szpilki marki casadei w sklepie internetowym luxusowi, zakochałam się normalnie jak je zobaczyłam. Z całą pewnością oksfordki będą wygodne, aczkolwiek do różnych stylizacji ich nie ubierzesz.

Gość gość
Brzydkie jak noc listopada :O

Gość Anastazja123456
Mi osobiscie sie nie podobają, jednak to kwestia gustu :) za to bardzo podoba mi się bielizna przedstawiana na tym blogu modowym http://fashionpolska.pl/category/bielizna-damska/ nie wiedziałam że bielizna modelująca może być aż tak praktyczna. Myślałam że jest produkowana tylko dla niektórych kobiet, jak widać moja wiedza nie jest dostatecznie wysoka w tej dziedzinie.