Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byłybyście w stanie robic coś charytatywnie?

Polecane posty

Gość gość

I co to mogłoby być? :) Co w ogóle sądzicie o robieniu czegos nie-dla-pieniędzy? Jak się na to zapatrujecie?

Gość gość
O takich rzeczach nie wypada nawet wspominać o ile robi się je rzeczywiście bezinteresownie. Gdybym miała kupę kasy to pewnie większośc anonimowo bym wszędzie przelała.

Gość gośćparassolka
przebiegłam charytatywnie 7 km ,za każdy kilometr dodatkowo wrzuciłam do puszki 2 zł a sponsor za mnie drugie tyle;-)dla chorych dzieciaczków ,potem chciałam jeszcze zapisać się do dawców szpiku ale boje się wkucia bo bywają komplikacje

Gość de weerd
Pracuje charytatywnie dla psow. I nawet dokladam do interesu. Ale to jest jedyna praca w ktorej mysle o finansach.

Gość gośćparassolka
myślę że powinno więcej takich inicjatyw być.nie robię tego dla siebie.

Gość gość
ja przez dwa lata chodziłam w kazda niedziele jako wolontariusz pomagac przy hipoterapii

Gość gośćparassolka
tez myślałam o wolontariacie..

Gość gość
Ginekolog w Indiach :classic_cool:

Gość gość
Tak. Dość długo byłam domem tymczasowym dla kotów, udzielałam się też w fundacji pomagającej zwierzakom. Jak córka podrośnie mamy zamiar znowu brać tymczasy :)

Gość gość
Tak. Kiedys w szkole sredniej odwiedzalysmy starsze panie w ich domach,zawsze marzyla mi sie praca z dziecmi w domu dziecka ale niestety sama szybko zaciążyłam i zalozylam rodzine. Syn ma teraz 10 lat i jezdzimy do schroniska dla zwierzat pomagac.

Gość gość
Robilam wolontariat w muzeum, niecop ponad miesiac ale tylko jeden dzien w tygodniu po 3-4 godziny, bo pracowalam poza tym. Zbieralam jeden caly dzien kiedys pieniadze na dzieci niespelnosprawne na takim wydarzeniu w parku w miescie. Oddaje niepotrzebne ubrania do lumpeksow, tez czasem ksiazki I zabawki po dziecku. wplacam do roku na WOSP okolo 100 pln. Nie mieszkam w Polsce, to nie bylo w Polsce

Gość gość
Byłam wolontariuszką na obozie dla dzieci niepełnosprawnych. Opiekowałam się dziewczynką z autyzmem przez 2 tyg

Gość gość
Uczyłam angielskiego charytatywnie, biegałam na 10km dla dzieci niepełnosprawnych 4 razy w roku oraz wysyłam smsy dla chorych dzieci. Wszystko tylko dla dzieci.