Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmiać mi się chce z ludzi, którzy zazdroszczą

Polecane posty

Gość gość

Są żałośni, głupi, nieszczesliwi, chorzy. Krew ich zalewa ze złości. Jest takie stare mądre przysłowie "życz a będzie ci zyczone "

Gość gość
No fakt ja zazdroszczę ludziom wszystkiego:-( ale nie życzę im źle tylko też bym tak chciała bo moje życie jest do doopy:-(

Gość gość
Może takie do doopy nie jest. Zawsze znajdzie się ktoś kto ma gorzej lub lepiej od nas. Nie warto tracić czasu na złość, czy zazdrość.

Gość gość
A mnie smieszy ze wogole nie mozna siw odezwac bo odrazu zazdroscisz. Serio? Czego mozna zazdroscic wrzeszczacego bachorka wszystkiego na kredyt a moze utytlania w domu z malym potworkiem? Haha Wole byc wolna i biedna. Ale nikomu niczego ni zazdroszxze bo nie mam czego...

Gość gość
Uderz w stół, a nożyce się odezwą :)

Gość gość
U mnie w rodzinie jest taka ciotka co wszystkim wylicza co kupili, co mają, a skąd mają, ile pewnie zarabiają, bo skąd by mieli. Taki typ człowieka, co dziwne jest ogolnie sympatyczna, ale dopóki nie schodzi na takie tematy

Gość gość
Najczęściej plotkuja ludzie prości, plytcy. Często śledzą losy osób znanych, bliskich, sasiadow z nudów, z braku pracy czy perspektyw życiowych. Wytykaja palcem z zazdrości, knuja. Pomawiaja, oczerniaja.

Gość gość
Dlaczego śmiać Ci się chce? Czujesz się lepsza o nich?

Gość gość
Zawsze tak było,że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ,u sąsiada trawa jest bardziej zielona.

Gość gość
Należy odróżnić zazdrość od zawiści. To ta druga budzi złe emocje, życzy wszystkiego najgorszego innym, którzy mają więcej lub lepiej.

Gość gość
Dokładnie. Myślę że zazdrość odczuwamy wszyscy. Może różne rzeczy ja wywołują ale nie obroni sie przed tym nikt. Natomiast zawiść. .to już coś wstrętnego okropnego i trzeba wystrzegać się zawistnych źle zyczacych ludzi

Gość gość
Autorka tematu jest własnie takim zawistnym ścierwem :)Niech zdechnie na raka.I jeżeli ma bachora to on również niech zdycha w męczarniach.

Gość gość
11.45 jesteś chora. Karma wraca. To co złe życzenia wracają do adresata tychże życzeń.

Gość gość
Mam znajomą, która tak źle zyczyla dziś sama jest po chemii i całej rodzinie źle się powodzi.

Gość gość
Autorka tematu jest własnie takim zawistnym ścierwem usmiech.gif Niech zdechnie na raka.I jeżeli ma bachora to on również niech zdycha w męczarniach. x marne musi być twoje życie, ale dobrze ci tak:)

Gość gość
11.45 jak złym człowiekiem trzeba być żeby takie coś pisać. Policja powinna takie osoby jak ty brać do pudła i na leczenie.

Gość gość
Zapewne jesteś jedną z osób które mylą że wszyscy im wszystkiego zazdroszcza

Gość gość
Zazdroszczą ludzie nieszczesliwi, jeśli ktoś jest spełniony i zwyczajnie lubi swoje życie to nie zazdrości. Sama to przerabialam