Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ot polski facet, ma pretensje ze jestem w ciazy i nie chce brac slubu

Polecane posty

Gość gość

Moja sytuacja jest prosta, mam zaraz 30 lat, chcialam zajsc w ciaze, spotykalam sie z nim 4 miesiac, IDEALNY material na ojca i meza, odstawilam tabletki, zaszlam w ciaz - 2 mc. On sie pyta jak to mozliwe, wiec powiedzialam ze nie bralam tabletem i sie zaczelo. Powiedzial ze co najwyzej moze dawac pieniadze na dziecko i nic wiecej. Typowy polski facet.

Gość gość
a czego ty chcesz po 4 miesiącach "chodzenia ze sobą". pewnie typowy związek spotkania po parę godzin 2-3 razy w tygodniu. Facet pewnie myślał że z pół roku pod****y i puści kantem a ty już wielka miłość dziecko i ślub. nie mogłaś odczekać jeszcze z 2-3 miesiące zamieszkać z nim poznać lepiej i dopiero. teraz mleko się rozlało facet będzie ojcem z doskoku płacącym określoną kwote alimentów

Gość gość
Oboje jesteście głupi. On że zna cię 2 miesiące i uprawia seks bez zabezpieczenia, bo sorry tabletki tabletkami, ale na tak krótkim etapie to się prezerwatyw używa, możesz mieć wszystkie choroby świata, nie zna cię. A ty, że wrabiasz faceta w dziecko po 2 miesiącach znajomości bo masz parcie na macierzyństwo.

Gość gość
Dla takich bab i takich sytuacji powinna być klauzula o nie płaceniu alimentów lub ich zmniejszeniu. Wrobiłaś chłopaka na dziecko, skąd wiesz że byłaś dla niego materiałem na żonę, matkę może tylko do bzykania i sama się na to zgadzałaś pustaku. A teraz chłop sobie życie przejebał bo spotkał taką na swojej drodzę i albo będzie się męczyć z dzieckiem i babą których nie chce, jakby był gotowy albo chociaż się wahał to by inaczej gadał, albo będzie miał zasrane papiery i sytuacje finansową przez alimenty ;)

Gość gość
a czemu naskakujecie na nią do tego raczej trzeba dwojga czemu gumek nie używał ma nauczkę że umiesz liczyc licz na siebie i jak tu ktoś napisał wyżej w początkowej fazie znajomości prezerwatywa obowiązkowo bo jakos nie slyszalam zeby kazdy nosił komplet dokumentów potwierdzajacych ze jest zdrowy

Gość gość
Żebyś poroniła.

Gość gość
Niewiadomo jak było dokładnie ale jak ktoś mówi że bierze tabsy to bierze. Bo normalni ludzie nie łapią innych na dzieci tylko desperaci

Gość gość
eee, prowo

Gość gość
Typowe zero a nie polski facet. Nie każdy jest taki. To nie twoja wina, sama sobie tego dziecka nie zrobilas. Wartościowy facet nie kazalby kobiecie truc się hormonami tylko by gumę zakładał. Ten koleś to kompletne zero, nie pojmuje czemu piszesz o nim ze idealny?

Gość gość
Jedno warte drugiego. I tak to wyszło jak wyszło.

Gość gość
8.59 A tobie cegla na leb spadla.

Gość gość
Prawdziwe polaczki. "Najlepsi mężczyźni " mentalnie-po prostu gowniarze.

Gość gość
ja nie wiem po c***ja Ukrainki się z polaczkami hajtaja jak ich faceci 100 razy ładniejsi i męscy :D chyba dla paszportu i wstępu do innych krajów

Gość gość
Francuz czy Angol by cie zawiozl na skrobanke.

Gość gość
Polak nie zawiezie nawet do Tesco, tylko szanownego Pana "Kobieta" co dzień z siatami i do garów

Gość gość
hmmm mój facet Anglik powiedział, że jak będę w ciąży to się nim zajmiemy i w sumie będzie się cieszył ja dziecka nie chcę, lubię wygodę i sobie wypić :D Polaczek to się z dziecka cieszy jak ono dorosłe jest i mu kasę przesyła hehe

Gość gość
Hahah dokladnie. Polski Pan "robi" dzieci dla siebie na starość,

Gość gość
polaczki to dno. Ukraińcy więcej sobą reprezentują :)

Gość gość
No szczególnie na Wołyniu zaprezentowali jakimi byli wspaniałymi mezczyznami. O malzenstwach mieszanych nie wspomnę, gdzie Ukrainiec mordował swoja żonę Polkę i córkę...

Gość gość
Zajmij się sąsiadem Polakiem katujacym swoją żonę i odwal sie od innych to będzie nam wszystkim lzej

Gość gość
to super wybrałaś, idealny facet, nawet związku nie chce kontynuować buhaha

Gość gość
To po co się z Tobą przespał?

Gość gość
Ot Dżesika trafiła na Sebixsa. Tyle w temacie, tylko dziecka szkoda. A wypowiadanie się na temat innych (europejsko-chrześcijańskich) narodowości nie ma sensu, bo jelenie trafiają się wszędzie. Miłego dnia i roztropnych decyzji.

Gość gość
Na starej piczy ,mlody sie cwiczy. Szkoda,ze sie chlopak dal wkopac. Ty masz widac pstro w glowce. Przypominasz mi znajoma z pracy. Kazdy,ktory powiedzial,ze jest fajna,ladna mogl ja miec. Jak sie domyslacie,nic z tych rzeczy,bo miala doope jak szafa,a urode pomine. Obskoczyla ,kazdego ...Zostala panna z dzieckiem. W koncu trafila na geja. Rozwod po kilku miesiacach.Tak zdobywala swiat. Nie zal jej,bo sama sie prosila.

Gość gość
typowy zjeb z polski :P