Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was wyszłam na zbyt napaloną? Zniechęciloby was to?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio odnowił mi się kontakt z facetem, z ktorym zwiazek byl na krawedzi rozpadu i nie odzywalismy sie do siebie dluzszy czas, wiec mozna powiedziec, ze do siebie wrocilismy. Nie chialam od razu rzucac mu sie w ramiona, ale z jego inicjatywy zaczelismy pisac tez o seksie. Na poczatku bardziej z mojej strony to byl flirt, choc juz ze soba sypialismy od dawna, ale chcialam odnawiac znajomosc stopniowo. No i wczoraj znow pisalismy o seksie, on pisal bardzo odwazne smsy, wiec z czasem ja tez zaczelam, szczegolnie, ze wczesniej pilam z kolezanka wino, wiec jakos sie rozkrecilam. I w koncu napisałam mu cos w stylu, ze tak mnie podnieca, ze chyba zaraz popieszcze się w jego imieniu, na co on napisał, ze " w takim razie przyjemnego wieczoru, napisz mi jak bylo ;)" Przesadzilam? Was by podniecil taki tekst, czy moze laska wydalaby wam sie zbyt napalona? npaisalam tak spontanicznie, a mialam byc niedostepna...

Gość gość
Nie przejmuj się. Żal mu poślady scisnal, że zrobisz to sama bez udziału jego przyrodzenia... Niech się postara i zdobędzie Ciebie. Dla mnie taki sms byłby jednoznaczny, iż masz na mnie ochotę ale muszę pokazać, iż posiadam cojones w gaciach aby doznać ich relaksowania z Twojej strony.

Gość gość
I to uważasz było takie ostre!? Hmmm...mnie się zdarzało duuuużo ostrzej pisaś.

Gość gość
Chyba wiecie o tym, że to ściema co ta laska pisze? to pewnie jakiś prawiczek co się podszywa, ma taką fantazje, a prawiczki tutaj bronią niby tej laski, że hoho dobrze zrobiłaś, on miał ból d**y. Żałosne jest to, że faceci z tego portalu są tragicznie mało inteligentni, z 20 IQ mają. To jest DRAMAT.

Gość gość
To wg Ciebie było ostre? Moim zdaniem.nie bardzo

Gość gość
To było niby ostre? Phi... chyba dla 14 latków... chyba dla dziewicy to mogłoby być ostre... Lepsze teksty pisałem i czytałem ;)