Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta sokowa ktoś próbował ? da się wytrzymać ?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość para4
Ja robiłam sobie taką kuracje sama, w domu. Wyciskarkę mam z philipiaka, wiec z górnej półki. Sokowirówka może się nie sprawdzić. Potem czułam się rewelacyjnie – miałam ewidentnie więcej energii a moje włosy, cera i paznokcie były nie do poznania. Po zakończeniu kuracji zgubiłam dodatkowo prawie 2 kg.

Gość Kinga59
To świetny pomysł taka dieta. Przede wszystkim nie uciążliwa i bez efektu jojo.

Gość alberkirka
Ta wolnoobrotowa wyciskarka to dobra inwestycja. Sama kupiłam Slow Juicer z Philipiaka. Cena nie mała ale uważam, że adekwatna za produkt tej klasy. Nie tylko wyciska soki z owoców i warzywa, ale i tez pozwala przygotować domowy makaron czy zmielić mięso.

Gość gość
Do diety sokowej polecam pieluszki dla dorosłych firmy Osram.

Gość Miryam
Próbowałam, ale przekładam jednak dietę parowaną. Inaczej mówiąc gotuję posiłki na parze . Sok jest tylko dodatkiem.

Gość yuvena
Alberkirka gdzie ją kupiłaś?

Gość Nikoletta38
Picie soku traktuje jako przyjemność i sposób na dostarczenie witamin do organizmu. Wyciskarki Slow Juicer PH 1007 używam też do robienia sorbetu albo musu. Nigdy jednak nie zmuszałabym się do jakiejś kuracji sokami bo później miałabym pewnie di nich obrzydzenie. A tak piję je bo lubię.

Gość gość Renata Z
Ja byłam na zrównowązonej i do tego brałam Foreverslim. 3 miesiace i 10 kilo mniej na wadze, ale nie wiem czy ten czas by Ci odpowiadał.

Gość alionnis
dieta sokowa to wg mnie najlepsza dieta i najzdrowsza. Owoce i warzywa to same witaminy, więc pijąc takie soki dostarczamy sobie same najlepsze składniki. Ja zamówiłam sobie na próbę 5-dniową dietę oczyszczającą sokową od Nuja. Dziennie piję 6 soków, czuję, że Wam jeszcze więcej energii, soki są bardzo smaczne i pożywne, wyciskają je metodą cold press. Są niepasteryzowane, więc nie tracą witamin.