Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćff

Jestem na wczasach nad morzem i jest do bani

Polecane posty

Gość gośćff

Jestem na urlopie nad Bałtykiem i nudze sie tu jak mops. Bylam ostatni raz tu ponad 10 lat temu i w tym roku skusiłam sie jedynie ze wzgledu na dZiecko, chcialam zeby zobaczylo morze plaze itp. Niestety jest masakra. Mimo ze codziennie cos organzujemy typu kajaki, rejs statkiem, fokarium, Zoo to nic nie odpowiada tu temu, co moge zafundowac sobie na miejscu w domu. Chcialam zeby sie popluskac w morzu.wiem, ze morze jest zimne,ale i tak sie nie da bo jest zakaz. 3 dzien wisi czerwona flaga. A ja.po to tu przyjechałam :(

Gość gość
Jedynie to co mi sie tu na prawdę spodobało to aquapark w redzie. Na prawde spoko miejsce dla rodziny z malym dzieckiem. Ps. Nie jest to pseudoreklama. Na prAwdę to miejsce jest ok. Tylko nastepny hak- jak chcesz byc tam cały dzień to bilet musisz sobie juz dzien wczesniej online kupić. Przy kasie nie sprzedaja biletów calodniowych. Jedynie na 3h max.

Gość marawstala
Właśnie jak byłam nad morzem zwrocilam uwagę na to, ze przynajmniej polowa jak nie 3/4 to rodziny z dziećmi... Szlag by mnie trafił gdybym całymi dniami siedziała w miejscu na tej plaży, a z dziećmi chyba inaczej sie nie da...