Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna wneriona

Czy te idiotki z socjalnego są takie głupie czy tylko udają

Polecane posty

Gość co za tępa pissda
gość dziś żal doope ściska bo ty koorfo nie chcesz dzieci rodzić? To płacz i płać i ciesz się że inne to chcą robić a ty rób "kariere" pusta lalko i się spełniaj orając w korpo od 7-23

Gość wy głupie lewaczki
Śmieszą mnie bezdzietne lewaczki zazdroszczące rodzinom aocjalu. Zawsze mam bekę gdy takie zapatrzone w ideologię gender lewaczki pienią się, że ktoś ma 500+ a one nie :D Mam dla was radę wszyatkie lewaczki, przestańcie wierzyć, że praca na rzecz kogoś jest ważniejsza od własnej rodziny i zacznijcie płodzić dzieci to może też otrzymacie.

Gość gość
@ co za tępa pissda dziś gość dziś żal doope ściska bo ty koorfo nie chcesz dzieci rodzić? To płacz i płać i ciesz się że inne to chcą robić a ty rób "kariere" pusta lalko i się spełniaj orając w korpo od 7-23 x HAHAHA Świetnie napisane! :) Popieram.

Gość gość
up

Gość stres was dobija
gość dziś I miała się jaśnie hrabiny zapytać czy aby nie potrzebuje może jeszcze by za nią wnioski wypełnić i przynieść prawda??? > może to zadziwiające ale TAK!!! Oni tam KUR/WA od tego są, są SŁUGAMI publicznymi i mają SŁUŻYĆ, DORADZAĆ i się DOPYTYWAĆ, tak jak w każdym innym cywilizowanym kraju, ale tu mowa o PL, gdzie panuje słowiański burdel, inkompetencja i patologia na każdym szczeblu, dlatego kto ma okazje z tego kraju wieje jak najdalej a reszta klnie codziennie na wszystko

Gość gość
18.42 to chyba dobrze, że nie traktują ludzi jak niepiśmiennych debili, co nie potrafią prostego druku wypełnić