Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polkom wiele brakuje do klasy Francuzek

Polecane posty

Gość gość
no ok, ale co z tego jak pod tymi ciuchami i perfumami zero dezodorantu i owłosione nogi i pachy, a i bielizna nie co dzień zmieniana

Gość gość
Nie jedną, ale nie wiem czy nie były turystkami. Jak mówiłam - zgadzam się, że są bardziej naturalne. Czy to dobrze czy źle to zależy od gustu.

Gość gość
I otóż to :)

Gość gość
To jak z kwiatami - wolisz róże po prostu, czy róże ze swiecidełkami, brokatem, tysiącem wstazek i innych dodatków? To raczej nie jest w dobrym guście.

Gość gość
Można woleć po prostu inne kwiaty. Osobiście nie lubię minimalizmu, wolę style które mają duszę

Gość gość
20.42 wolę konwalie, róże są dla mnie tandetne i oklepane

Gość gość
A kwiaty z Kongo, Rwanda czy Ghany? Żebym miała pełniejszy obraz. Bo teraz wrzucasz do jednego worka.

Gość gość
Francuzki mają super klasę , za młodu gangbangi i zdrady a na starosc mlody kochanek z senegalu xD

Gość gość
Jeszcze o jakich różach mówimy - jedna osoba powie, że czerwone są oklepane, a herbaciane eleganckie. Ktoś inny stwierdzi, że tylko żółte są ładne.

Gość gość
Nie chodzi tylko o wygląd. Polki mają przede wszystkim okropne, najgorsze charaktery. Są strasznie agresywne i dresiarskie. Wszystkie badania pokazują że są najagresywniejsze na swiecie. Coraz więcej doniesień o przemocy ze strony polskich kobiet i dziewczyn wobec bliskich i obcych. Myślą że to przebojowe zachowanie, ale facetów to obrzydza. Większość Polek ma mentalność typowej dresiary. Nawet te z dyplomem po jakichś marketingach i filologiach. Są wulgarne, chamskie i gotowe nawet rzucić się na kogoś. Potem obrywają w łeb, bo rzucają się na obcego faceta a tu szok, bo oddał i wtedy biegną i skamląc chowają się za plecy fagasa.

Gość gość
No właśnie - trzeba być rygorystycznym. Jaka odmiana, kolor i rocznik.

Gość gość
no ok, ale francuzki są samolubne, myślą tylko o sobie i swoich potrzebach, nie przejmują sie dziećmi i mezem którego uważaja za frajera od dostarczania kasy, zdradzaja itp

Gość gość
Możesz pokazać te badania?

Gość gość
Wszystko z szacunku do przyrody. Żeby róże nie były uróżone.

Gość gość
róże maja odmiany, o jaką konkretnie ci chodzi?

Gość gość
Wypowiadaja sie tu osoby, ktore pojecia nie maja o stylu francuzek :) a tekst, ze nie przejmuja sie dziecmi to z kosmosu chyba... Leczcie kompleksy kobietki, bo zal, ze kobieta kobiecie wilkiem

Gość gość
Francuzki są przede wszystkim brzydkie i puszczalskie , nie chcą rodzić dzieci więc rodzą je murzynki i arabki

Gość gość
20:53 haha, jaka odmiana, odcień, pochodzenie? Bo inaczej nie wiadomo o co chodzi :D

Gość gość
a tekst, ze nie przejmuja sie dziecmi to z kosmosu chyba... no sorry, francuzki niechętnie karmią piersią, a jeśli już to bardzo krótko, najszybciej jak można wypychaja dzieci nianiom , albo do żłobków i przedszkoli. nie ma rozczulanai nad dzieckiem- nawet jak ma dwa miesiące to ma przespać noc i nikt nie przejmuje sie tym ze płacze, popłacze i zaśnie, itp itd

Gość gość
A wy jesteście dobrymi matkami? Większość polskich matek to albo patolka, albo eugeniczne choleryczki z przerostem ambicji, które wykolejają swoje dzieciaki całkowicie. Nie nadają się na matki. To już lepiej nie rodzić dzieci jak Francuzki.

Gość gość
Polki muszą być agresywne, Polacy tak nas nauczyli :D

Gość gość
Lepiej że francuzki nie rodzą bo nie dość że są brzydkie jak szczury to jeszcze tapeciary

Gość gość
Pomijając kwestię macierzyństwa - tak jak z tymi kwiatami, nie każdy lubi to samo. Np. ja uwielbiam biżuterię, ale nigdy nie obwieszałabym się taką która ma pokazać, ze "stać mnie". Jestem po prostu sroką na srebro

Gość gość
Moja koleżanka która też niedawno była w Paryżu, podziela to zdanie, w Pl dominuj***azarowy ruski styl. Ona i jej facet uwielbiają wdzięk i klasę wyglądu kobiet we Fr. Tymczasem dzisiaj u nas na mieście królują szorty, tatuaże, włosy do pasa z prostownicy, brwi i usta. Styl na "wulgarną sucz". Może kilka kobiet widziałam w sukience czy spódnicy.

Gość gość
Inny kraj to inne zwyczaje. Mnie sie podoba taki wolny styl u kobiet.

Gość gość
Francuzki i klasa hahaha tak jak fancuzi zachowują się jak swinie

Gość gość
To raczej niewolnictwo pewnego wizerunku

Gość gość
O ktorym wizerunku mowisz?

Gość gość
Można w sumie do każdego wizeeunku to dostosować. Ale tam gdzie się bardziej ingeruje w wygląd (tatuaże, ostre makijaże, męczenie włosów prostownicą,piercing), wydaje mi się to bardziej adekwatne.

Gość gość
Nie kazdy jest zmienny. Mam tatuaze/piercing, ale styl mam wnmiare staly wiec mi to nie przeszkadza.