Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chantii

Wiecznie niezadowolony mąż ....

Polecane posty

Gość Chantii

Witam wszystkich, pisze bo szukam pomocy glupio zwracać mi sie z takimi problemami publicznie do przyjaciółek , bądź rodziny ehh tu chyba łatwiej. Jestem mężatką od 3 lat. Nasze problemy zaczęły sie kiedy urodzilam córkę.... mój mąż wylaczyl sie z życia rodzinnego. Wtedy zaczął obwiniać mnie o wszyatko co dotyczylo naszej córki (przyklaskiwala mu do tego moja tesciowa, która mnie nienawidzi uważa mnie za nieroba i lenia chociaz zawsze mialam pracę a pracuje od kad skonczylam liceum).gdy corka miala rok dowiedzialam sie ze mój mąż doprowadzil nas do długów(gry, pożyczki itp). Zaczal sie leczyc bo po prostu chory byl na pieniądze wydawal na gry na stawianie meczy itp. Moja teściowa wiedziala o jego problemach wcześniej niz ja i kryła go na dodatek wziela kredyt zeby splacic jego długi tez bez mojej wiedzy .... niby aktualnie dlugi sa spłacone ale moj mąż teraz ciagle śpi po pracy siada i usypia, nir slucha co do niego mowie musze nie raz powtarzac cos po 10 razy po czym burzy sie ze ciagle sie powtarzam. Do tego nie interesuje go nasze zycie uczuciiwe seks moze 2 razy w miesiacu no bo spi ja klade sie spać codziennie sama .... nie wiem co mam robić jest.mi przykro czuje sie zle z tym wszystkim... Dziekuje za odpowiedzi z gory Pozdrawiam

Gość czizas
sprawdz w slowniku wyraz "publiczny"

Gość gość
No to sobie fajnego mężusia wybrałaś. I wiedz, że będzie coraz gorzej.