Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypalanie się

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak wyjechał do pracy na dwa miesiące, dzieli nas 3 tysiące km. Przed jego wyjazdem spędziliśmy ze sobą trochę czasu, obiecał mi że będzie grzeczny, nie zdradzi i wróci do mnie po tym czasie. Jednak od momentu jego wyjazdu widzę, że coś się zmieniło- nasze wiadomości są takie jakby bezuczuciowe, brak miłych słówek, o wyznawaniu miłości nic nie mówię, bo on do mnie nic nie czuje. Ostatnio wkurzył mnie wysyłając zdjęcia z koleżankami z wyjazdu, wie, że to działa na mnie jak płachta na byka. A tam jakieś zdjęcie z windy, zdjęcie że leżą sobie w łóżku razem z. jeszcze jednym kolegą i koleżanką. Nie wiem, może jestem za bardzo przewrażliwiona, ale wkurzające było to, że ja denerwowałam się i żyłam w stresie bo byłam pewna że zaliczylismy wpadke a on bawi się w najlepszego. Co prawda mowil że sam tez sie spinal i tym stresowal ale mimo wszystko nadal świetnie sie bawił. Co do dziewczyn dostalam od niego taką wiadomość -,, Nie no bo jak są dziewczyny to mam ich unikać i nie robić z nimi nic", taki sarkazm po czym temat się urwał. Poza tym potrafił się przez tydzień nie odzywać po wyjeździe, sama musialam do niego napisać żeby wgl sie mną zainteresował. Od kilku dni pisze do mnie codziennie, ale nie gadamy tak jak kiedyś, wymienimy ledwo kilka wiadomości, nie opowiadamy sobie co robimy na co dzień i z jednej strony bardzo mi tego brakuje i czuję że się od niego zaczynam odzwyczajać, przestaje za nim tęsknić, a z drugiej strony jesli tylko do mnie napisze to momentalnie trace humor tylko dlatego ze widze, ze w wiadomościach brakuje jakiegokolwiek wyrazu czułości, jakby zapominal o tym, że jesteśmy razem. Teraz zaczynam widziec, jak szybko zwiazek oparty na. samym seksie i braku uczucia potrafi się wypalić. Bo jeśli jest daleko i nie ma bliskości to praktycznie nie istniejemy, jesli on wróc***ewnie pierwsze co będzie chciał zrobić to isc do łóżka. Nie wiem czy czekać na uczucie, ale chyba czeka mnie bardzo poważna rozmowa, bo juz nie daje rady.

Gość gość
Jeżeli on ma ok. 20lat to nic dziwnego, że chciałby spróbować jak to jest z innymi dziewczynami. Prawie każdy facet w tym wieku skorzystałby z okazji gdyby taka się nadarzyła.

Gość gość
Ma Cie w d...e i dobrze bawi się z ,,kolezankami" a ze nie jest w Tobie zakochany to nie licz na to ze będzie wierny. Sama.mówisz ze nie ma uczucia, a wiec tylko podobacie się sobie i tak samo może mu się spodobac kilka innych panienek. Nie widać żeby tęsknił skoro potrafi się nie odzywać kila dni. Związek bez fundamentu jakim jest miłość rozpadnie się prędzej czy później, a juz tym bardziej na odległość. Miej honor dziewczynoo.i zostaw go zanim on Ciebie rzuci. Najprawdopodobniej jesteś tylko jego zapchajdziura.