Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks bez miłości to nie seks tylko wspólna masturbacja. Zgadzacie sie z tym?

Polecane posty

Gość gość

Tzn. teoretycznie seks, ale tak naprawde do seksu przez duże "s", mysle, ze potrzebna jest jakas glebsza chemia. A seks bez milosci to tak naprawde nie jest " zblizenie", tylko taki wspolny relax, tak jak wspolny masaz

Gość gość
I nie chodzi mi o jakieś tam ogolnie przyjete nazewnictwo, ale jak wy osobiscie to uznajecie ;)

Gość Samoswoj
miłość to miłość, sex to sex, zdecydowanie jest fajnie z osoba którą się kocha na tej samej zasadzie na której z ukochaną osobą dobrze się robi wiele rzeczy, jednak miłość ani tu konieczna ani wyłączna. a masturbacja z definicji to sex samemu ze sobą, więc jeśli jest w tym inna osoba to już jest sex także z nią.

Gość gość
powiem inaczej , to taka wzajemna masturbacja : ja tobie a ty mi

Gość gość
"a masturbacja z definicji to sex samemu ze sobą, więc jeśli jest w tym inna osoba to już jest sex także z nią" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Z ogólnej definicji tak, ale nie o to mi w temacie chodziło ;)

Mnie te z nie o definicje chodziło, lecz o nie mieszanie pojęć sexu i miłości, choć fajnie jest je łączyć źle jest mylić, zubożające wymagać równoczesności.

Gość gość
Nie zgadzam się. :)

Gość gość
Kobiety dzisiaj leja na milosc. Interesuje je tylko seks bez zobowiazan

Gość gość
Coś w tym jest. Do seksu jest potrzebna jeśli nawet nie milosc to jakas wieksza chemia.

Gość gość
Up

Gość gość
Jesteśmy raczej szczęśliwym małżeństwem a żona przed normalnym wieczornym stosunkiem masturbuje się w czym nie widzę nic dziwnego. Gdy jest już pobudzona często sama wkłada mi do mokrej pochwy i bardzo szybko dochodzi do długiego orgazmu