Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest z wami nie tak ludzie?

Polecane posty

Gość gość
21:21 - jaki miły wpis. Aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Dziękuję.

Gość gość
Kobiety w ciazy maja pierwszenstwo w aptekach, po nowelizacji prawa od 1 stycznia 2017, w zwiazku z wejsciem w życie ustawy "Za zyciem". Warto doczytać :)

Gość gość
Ja przepuszczam ciężarne, przepuszczam czasem ludzi w markecie jak widzę, że mają 2 produkty a ja wypchany wózek, ustępuję miejsca seniorom itd. Nagle się okazuje, że ludzie stojący z zaciętą miną i w****ieni na caly świat też są sympatyczni i się uśmiechają,kiedy ktoś im okaże nieco empatii. Zawsze widzę to autentyczne zaskoczenie i niedowierzanie na twarzy, kiedy mówię komuś, żeby wszedł przede mnie skoro ma tylko chleb a ja wielkie zakupy :D Oczywiście czasami spotykam się z oburzeniem innych osób ale mam prawo mieć "gdzieś" ludzi, którzy myślą, że wygrali życie bo kogoś nie przepuścili i wyszli z marketu 3 minuty szybciej. Tak jak oni mają "gdzieś" mnie i innych, to działa w dwie strony.

Gość gość
Wiesz, co innego jak przepuszczasz kogoś z własnej woli, a co innego, gdy np. stoisz w aptece chora i ktoś narzuca ci przepuszczanie innych.

Gość gość
21:31, dziękuję; pozdrawiam! :)

Gość gość
Zauważyłam, że ludzie na ogół nie lubią kobiet w ciąży i kobiet z małymi dziećmi. Nie wiem z czego to wynika, ale tak jest...

Gość gość
i dobrze a co to najpierw d**y dawac a potem jeszcze kolejki omijac? o tak dobrze to wy kur'wy nie bedziecie mieć oczko.giflapka.gif xxx Ciekawe komu twoja matka d**y dała, musiala sie w ciązy długo w tych kolejkach wyczekać, az w końcu ci na głowe zaszkodziło, pewnie masz spłaszczony łeb jak naleśnik.

Gość gość
jestescie nienormalni, kiedyś moze sami bedziecie w podobnej sytuacji jako cięzarne, moze wasze córki, siostry, wasze matki tez były w ciązy i moze tez jak nosiły was w brzuchu to traktowano je jak śmieci, nie macie godnosci wygadujac takie bzdury o ciezarnych kobietach

Gość gość
gość dziś A w jakiej to trudnej sytuacji są ciężarne? I kto im broniłnie zaciążać?

Gość gość
gość dziś [15:59 Znaczy się, że twoja matka to ku/rwa, wszakże w ciąży była. Jeśli jesteś rodzaju żeńskiego to sama też jesteś lub będziesz ku/rwą, oczywiście jak Bóg da. Jeśli jesteś rodzaju męskiego to twoje potencjalne: żona/konkubina/ córka / wnuczka też są kur/wami, chociaż bardziej stawiam na to, że jesteś prawiczkiem-stulejarzem i ci to nie grozi. Tak czy inaczej jesteś mentalną kur/wą, a takie są najgorsze, a więc szach-mat ścierwiaku.

Gość gość
gość dziś Będziez ku/rwą jak Bóg da. Bardzo zabawne. Myslisz, że każda chce rodzić?

Gość gość
Kretynko, chce czy nie chce, Bóg może dać.

Gość gość
bycie kobieta w Polsce podwojnie p********e

Gość gość
gość dziś Widziałaś kiedyś Boga? Bóg niczego nie daje.

Gość gość
kobieta w ciazy to dla nich potwor, ktory osmielil sie uprawiac seks, x kobieta w ciazy to zaden potwór, ale ciąza to tez chyba nei wyczyn albo cos godnego podziwu czy szczególnego zachowania? Są oczywiscie sytuacje, ze w ciazy trzeba lezec, ale takie osoby wtedy nei powinny wychodzic, zdrowe natomiast powinny byc traktowane normalnie.

Gość gość
Poza tym te bzdury nowe co narzuca PIS to kto by sie tym przejmował? Raz ze wręcz nie powinno sie , dwa- nie wypada. Są tez przepisy, które nakazuja przepuszczanie osób ze znaczna niepeł. , i jak sprawdzasz, czy ktos ma te niesprawnosc? Ktos ciezko chory stoi, a tobie sie uwidziało ze akurat ciezarna przepuscisz? To powinniscie zatrudnic osobna osobę na zasadzie asystenta kolejkowego, co by sprawdzał po kolei uprawnienia kazdego w kolejce do przepuszczania...

Gość gość
Widziałam. Daje.