Gość gość Napisano Lipiec 19, 2018 Hejka. Ostatnio trafiłam na ciekawą stronkę z obuwiem, mianowicie chodzi o MULTU.PL :) Zaciekawiły mnie niskie ceny i postanowiłam, że spróbuję i zamówię kilka par. Za 120 zł, kupiłam aż 5 par dla siebie. Paczka przyszła błyskawicznie, a jak ją otworzyłam bardzo pozytywnie się zaskoczyłam. Buty są przepiękne, a do tego dobrej jakości (na co jakoś nie liczyłam)! Wszystkie idealnie na mnie pasują (na Facebook'u pani doradziła mi rozmiary jakie mam wybrać). Po co to pisze? Myślę, że jak ktoś potrzebuje fajnych butów za naprawdę niską cenę, może na tym skorzystać i być zadowolonym. + Teraz nie tylko kobietki mogą z niej korzystać, ponieważ są już męskie ciuchy jak i dziecięce (oraz buty oczywiście). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2018 Zgadzam się z Tobą w 100% :) Koleżanka poleciła mi multu i jestem jej za to wdzięczna. Nigdzie nie widziałam tak niskich cen :O Już mam kilka zamówień u nich i ani razu mnie nie zawiedli :) Teraz czaję się na ubrania dla mnie i dla męża :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Lipiec 19, 2018 Dosyć tanim i fajnym sklepem jest sferis. Teraz widzę że maja fajną promocję na kosmetyki https://www.sferis.pl/Pielegnacja-urody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 20, 2018 Bardzo fajny jest również sklep internetowy z obuwiem - www.BucikSklep.pl - tym bardziej, że teraz na lato mają bardzo ciekawe wyprzedaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 26, 2018 Multu to świetny sklep! Mają bardzo niskie ceny do teogo zadowalająca jakość :) fajnie, że teraz całą rodzinką robimy tutaj zakupy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2018 www.tulipani.pl - naturalne kosmetyki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2018 http://www.tulipani.pl kody rabatowe: tulipani5 - 5% rabatu na pierwsze zakupy przy zakupach za min. 100zł tulipani10 - 10% rabatu na pierwsze zakupy przy zakupach za min. 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach