Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks gdy dzieci spia za sciana czy tez nie czujecie sie swobodnie

Polecane posty

Gość gość
Mam 2 dzieci 3 i 6 lat. Mamy 2 pokoje. Nasz zamykamy na klucz jak coś robimy. Jesteśmy cicho- ja nie jecze głośno ewentualnie b.cicho do ucha mężowi. Mamy dzieci wiec nie mogę stekac i jeczec w nocy bo mogą się obudzić i przestraszyć. Ale klucz w drzwiach daje komfort.

Gość gość
Najlepiej spłodzić i przestać uprawiać seks.

Gość gość
Obrzydliwe jest uprawianie seksu z żoną, z którą ma się dzieci :o

Gość gość
A ja mam dosyć hamowania, drę się wniebogłosy i trudno, jak się ma takiego obrotnego chłopa jak mój mąż to trudno przystopować :D Dziecko ma 4 lata.

Gość gość
Ja jestem cicho i drzwi na klucz. Potrafię się zachować moje dzieci nie będą musiały pamiętać że jeczalam za ścianą. Jak dzieci nie ma bonsai np u dziadków to sobie pojecze

Gość gość
Nie mamy z tym problemu. Dzieci spia za sciana a my kochamy sie prawie codziennie

Gość gość
gość dziś ale patola!

Gość gość
Seks przy roczniaku jak nie spi... No dla mnie to przesada. Nie wiadomo czy to ma wplyw na psychike, moze sie mocno wystraszyc, zreszta z szacunku dla dziecka i jakiejs oglady bym nie umiala. Jest to takie niesmaczne dla mnie. Jak spi to moze, ale co to za zabawa, zeby nie obudzic. My mamy swoja sypialnie po drugiej stronie korytarza, ale tez sie nie dre jak glupia, zeby sie nie obudzily dzieciaki.