Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks bez miłośći

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny chciałabym poruszyć temat postrzegania seksu jak wiadomo dziś seks nabiera wymiar aktu fizycznego coraz częściej, kobietom nie potrzebna jest fascynacja drugą osobą tym bardziej miłośći nazywając rzeczy po imieniu staje się popularny seks bez zobowiązań. Prześledziłam internet i da się to zauważyć w świecie celebrytów gdzie np Anja Rubik promuje seks kampanią i jedno haseł promuje seks tylko dla przyjemności, inne aktorki jak Mucha czy Książkiewicz też nie mają z takimi relacjami problemu. Nawet Ania Przybylska której zawsze byłam wierną fanka i której niestety juz nie ma powiedziała wywiadzie "dopuszczam seks na pierwszej randce jest nawet wskazany (śmiech) z tym że w tym przypadku to może być z jej strony żart.. Czym dla was jest seks z facetem? bo dla mnie to kontakt dwóch osób które coś do siebie czują.

Gość gość
Anja Rubik reklamujaca seks... Yyy.... Przepraszam, ale kazdy jej adorat to potencjalny nekrofil... Kogo moga krecic same kosci?

Gość gość
22:02 No chyba nie... Przeciez wystarczy masturbacja. Nie potrzeba seksu (partnera/partnerki).

Gość gość
Sorry no to może ja jestem jakaś staroświecka ale nigdy bym nie poszła z facetem do łózka tylko po to żeby się bzyknąć.

Gość gość
Co to Przybylskiej nie wiem ale mam takie odczucia że to jej taki żarcik...

Gość gość
Jest tu kto jeszcze?

Gość gość
Ja z moją wrażliwością i wysoką samoświadomością (nie mylić z samooceną) chyba nie mogłabym tego zrobić. Piszę chyba, bo też nie szukam sytuacji, w których coś takiego byłoby w ogóle możliwe. Nie chodzę na imprezy.

Gość gość
Bez miłości tak, ale jakaś tam fascynacja, pożądanie musi być. Przynajmniej dla mnie.

Gość gość
Zawsze him byłaś worem na spermę i w tym zakresie nic się nie zmieni!!!!

Gość gość
Rubik jest okropna więc raczej aseksualne uczucia wzbudza. Nie interesuje mnie kto się z kim parzy. W każdym razie jestem na nie. A to jakaś prowo bo z Przybylska już było nie raz.

Gość gość
No ktoś tu pisał że jest jej wielką fanką i co niby miała na myśli czy żartowała czy nie itp...

Gość gość
Przecież to nie jest żadna błogosławiona Anna tylko normalna kobieta.

Gość gość
Ale ten śmiech na końcu chyba świadczy że to żart....fajna babka była lubiła pożartować

Gość gość
Tylko dziewice

Gość gość
Orleańskie

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak seks bez miłości bo miłość to sam seks

Gość gość
Jak nie ma a ludzie którzy się umawiają tylko na seks np przez portale randkowe to co???

Gość gość
To robią z miłości

Gość gość
Lepiej ny byl sex i love dwa w jednym edna kobieta na cale zycie

Gość gość
Dobra widzę że sobie już jaj zaczynacie robić więc temat zamknięty

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie, to nie umiałabym spojrzeć sobie w twarz, gdybym poszła do łóżka z kimś, kogo dobrze nie znam. Muszę mieć w głowie spokój, komfort, poczucie bezpieczeństwa, szczerość intencji, coś, co pozwoli mi się skupić na przyjemności, którą zapragnę dawać i brać w tej chwili. Na co mi seks, jeśli będę mieć w głowie, że on może mieć inną, że jest na coś chory, że zaraz po wszystkim mnie zostawi, śmiejąc mi się w twarz, że dałam mu się nabrać na słodkie słowa. Generalnie - muszę czuć do mężczyzny miłość, przywiązanie, przynależność, wyjątkowość, troskę, lojalność. To są moje wyznaczniki pójścia do łóżka. Seks dla samego seksu, to nie dla mnie. Owszem, nie wątpię, że nie daje przyjemności, ale, jak pisałam wyżej, to, co daję w łóżku, jest odzwierciedleniem tego, co czuję. Jestem emocjonalną osobą i nie igram z uczuciami innych. A co do osób z show biznesu, to, hm, wystarczy spojrzeć na ostatnie bardzo głośne afery, by się przekonać, że tam nie wszystko jest idealne, empatyczne, poprawne, godne podziwu..