Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka to odrażająca nacja ci niemcy

Polecane posty

Gość gość

Byłam dziś w akwaparku. Wchodzę w alejkę z szafkami a tam stoi stado jakichś stworzeń. Gapią się tępo, blokują przejście, widać tam młodsze i starsze osobniki płci nieokreślonej, bo tusza maskuje cechy płciowe. I co się okazuje? Coś tam mówią, w tym szwargocie językopodobnym. Gdzieś tam widzę inne: wywaliło właśnie fryty na podłogę. Stoi w bezruchu bo tłuszcz przeszkadza w motoryce, i mordę drze w swoim języku czyli "G****o! G****o!" w tłumaczeniu. Tyle ta ohyda, na oko 13-letnia, potrafiła z siebie wydać i tyle zrobić. A wracając do basenu, byli tam Szwedzi - normalnych gabarytów (jedni trochę bardziej przy sobie, inni szczuplejsi, dzieci przeciętne), Turcy, Litwini, inne nacje... Ot, różni ludzie. I do tego ci Niemcy, jeden w drugiego tępy i opas, wyraźnie coś innego niż każda inna narodowość. Szerzę nienawiść? Nieeee... podsumowuję odczucie obrzydzenia. A może się mylę w ocenie? Macie pecha obserwować te schweine deutsche, czy jak tam te świnie się zowią? Możliwe są odmienne doświadczenia?

Gość gość
Ja mam nieprzyjemność oglądać na co dzień to pyerdolone czerwone na ryjach i yebyące cebulą polactwo, to jest dopiero ból ty zy****a polska świnio.

Gość gość
Testo by wam dał nobla polskie buraki i świnie :D

Gość gość
Większego buractwa od polskiej cebuli świat nie widział. Zresztą swoją zawiścią i narzekaniem biją niemieckie gabaryty na łeb i szyję. Szkoda tylko że ich równie grube portfele tak ci wzroku nie psują obrzydzona księżkiczko. A jak masz takie problemy z ludzkością to wracaj do tej zapchlonej dziury z której wyjechałaś bo zamiast na basen nad jeziorem byś d u p e moczyła i Kargulowej Myćce mogłabyś gabaryty wypominać a nie jakimś Niemcom.

Gość gość
dlaczego nienawidzicie Polaków? Nie rozumiecie, że rózne s warstwy społeczne w każdym spoleczeństwie? Znów Polakom się najbardziej obrywa od Polaków...;-(

Gość gość
Nienawidzicie Polaków ? Siedzi tu jakąś jedna lub dwie niedoj****e przez muslimów . Było nie wyjeżdżać to przynajmniej czerwonego ryja byście se wyhaczyły.

Gość gość
Te co tak im Polska przeszkadza niech wyjada. Krytykuja autorke robiac to samo tylko w kierunku Polakow. Sa ludzie i swinie, a wy tu wszystkie jestescie swiniami to fakt. Nie inaczej. W kazdej narodowosci sa swinie, za ktore sie wstydzimy. Zastanawiam sie tylko. Interesujecie sie polityka ? Te co tak nienawidza Polakow na jaka partie glosujecie ?

Gość gość
Namarin... Ale wiesz że ty równiez jesteś Polakiem? Bardzo nie ładnie na swoich wieszać psy.

Gość gość
Ci co tutaj wypowiadają się "tępa świnio" i w tym guście pewnie uważają się za elitę narodu. Wstyd , właśnie takie egzemplarze jak wy przynoszą ujmę naszemu narodowi i wpisują się w powiedzenie " Polak Polakowi wilkiem".

Gość gość
I znowu typowa kafeterianka. Ja widziałam, ja spotkałam wiec musi cały świat tak wyglądać. Kobieto. Widziałaś kilka osób z 90 milionowego społeczeństwa i wypowiadasz się na ten temat całego społeczeństwa??? To świadczy tylko o tobie i twoim wąskim myśleniu.