Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY DZIEWCZYNY !!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim jestem w 7 tygodniu ciąży. Dzisiaj podczas opowiadania czegoś strasznie się podekscytowałam i bardzo gwałtownie podniosłam ręce do góry ( wręcz nimi podrzucilam ) .. ;( po chwili usiadłam i poczułam coś jakby kłucie w podbrzuszu .. wcześniej tak nie mialam .. nie było to jakieś mocne kłucie i odczuwałam je tylko jak siedziałam .. kiedy stałam czy leżałam było ok ale nie jak siedzialam. Przeszło całkowicie jakoś po 30 min. Ale bardzo się przestraszyłam ;( czy coś złego mogło się stać ?? Wizyte u lekarza mam dopiero za 3 dni a trochę się denerwuje.

Gość gość
Bedzie wszystko dobrze idz spac potrzebujesz odpoczynku z malenstwem. A mozesz sie umowic prywatnie do lekarza, zeby sie uspokoic?

Gość gość
Właśnie jestem prywatnie umówiona .. tylko lekarz jest na urlopie i jestem umówiona na wizyte od razu po jego powrocie .. ale teraz te 3 dni będą się strasznie dłużyc ;(

Gość gość
Nie czekaj na swojego lekarza tylko jedź do szpitala niech zbadają to odrazu. A tak będziesz myślała, panikowała i żyła w strachu, co ani Tobie ani dziecku się nie przysłuży. Źebyś nie robiła sobie później wyrzutów, że zaniedbałaś.