Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piankowe puzzle, chodnik łazienkowy czy coś innego do zabawy na podłodze?

Polecane posty

Gość gość

Fizjoterapeutaka poradziła mi by kupić albo puzzle piankowe albo "chodnik łazienkowy podgumowany z metra" (nie wiem co to jest, ja mam takie "miłe" chodniczki w łazience z Ikei i to napewno nie to) do zabawy na podłodze. Puzzle wydają mi się o tyle fajne, że jak uleje, to można je przetrzeć i są czyste, a taki chodnik pewnie trzeba prać. Co polecacie?

Gość gość
Polecam puzzle kupiliśmy dwa zestawy w kiku maluch lubi na nich leżeć i ćwiczy raczkowanie a dodatkowo przygląda się im bo są kolorowe:) a później będzie można z nich składać sześciany albo inne ksztalty. A jak je obslini wrzucam do wany i myje są świetne! No i mają wyciągane cyferki to też się później przyda

Gość gość
A no i nie są drogie 4 dychy za 6 czy 9 sztuk. Podobne są w Pepco ale jest ich mniej za tą samą cenę i bez wyciąganych cyferek tylko z obrazkami np Peppa

Gość gość
Super, dzięki za radę *)

Gość gość
Fajnie że mogłam doradzić bo sama jestem nimi zachwycona:-)

Gość gość
Ja mam matę piankowa dla niemowląt podobne jak puzzle piankowe ale w całości na allegro poszukaj mozna tanio kupic ,tylko nie kupuj najtanszych puzzli bo mogą byc chińskie i wydzielać jakieś szkodliwe dziadostwa a jednak dziecko długo na tym przebywa

Gość gość
Najlepsze do ćwiczeń są puzzle, typowe na salę treningową. Bo są bardzo ciepłe. Nie przesuwają się.

Gość gość
Handluje produktami i elementami gumowymi i dam wam jedna rade- trzymajcie się od tego z daleka. Zwłaszcza jeśli chodzi o dzieci. I nie „tylko chińskie” produkty ale jak najbardziej europejskie są szkodliwe ale rynek jest zbyt wartościowy żeby wprowadzić zakazy. Rakotwórczy jest tutaj składnik który stosuje się do zmiękczania gumy.