Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytlumaczcie mi jak to mozliwe??

Polecane posty

Gość gość

Dwoch facetow o podobnym charakterze-łagodni,czuli,pomocni..uchodzacy za 'fajnych' i ..niesmialych. Jeden to moj niedoszły, drugi to partner mojej mamy. Starszy Pan ktorego zona zmarla kilka lat temu, a z ktora przezyl mlodosc ... nie bylo kolorowo, on utrzymywal dom, rzekomo byl wierny,znosil jej zdrady i ponizenia... mowi do mojej mamy : " to co ze mnie zdradzała, wazne ,ze dla mnie starczylo". W dniu ślubu powiedziala mu o 4 zdradach a to nie wszystkie, tyle ze ktos ja szantazowal ze sam ujawni akurat te o ktorych wiedzial wiec powiedziala (nic dziwnego-majac przed soba perspektywe zamieszkania w stanach zjednoczonych bylaby glupia gdyby tego nie zrobila wg jej myslenia). Kilka tygodni po slubie powiedziala mu, ze zaluje slubu,ze musiala sie nacpac zeby pojsc do kosciola, a on jeszcze ją przytulił i powiedział 'to nic skarbie' hahaha, boze.Nie pracowala, miala w cholere kasy a w miedzyczasie chodzila na randki i seks z innymi na oczach meza, wiedzial o tym ale udawal ze nie i sam przyznal-UDAWAŁ... Mój z kolei 10 lat temu miał podobna dziewczyne. Był z nia 3 miesiace,pozniej ona wyjechala wiec na odleglosc chyba ''byli'' z rok czasu razem, tylko ze ona od poczatku go zdradzała, podobnie jak tamta-poniżała, wykorzystywała finansowo a kiedy ktos mu doradzał z rodziny kazał spadać, aż tamta gdy widziala ze wiecej nie wyciagnie kasy po prostu kazała mu spadac i specjalnie go zdradzila na jego oczach...dopiero dptarło. ale co z tego? gdyby chciala wrocic to pewnie by wrócił, bo do dzis ją broni, widzialam historie na fb i 3 lata temu mowil o kolegi ze wciaz o niej mysli choc mial juz po niej kilka dziewczyn. nie chcialam tak samo skonczyc wiec wycofalam sie za wczasu, wiem co to nieodwzajemniona milosc, rozczarowanie, jestem tak wrazliwa ze pewnie tym razem bym sie po prostu zabila...a tak to pobolalo i przestalo.Nie wiem co takie babska maja w sobie, ze sa wielbione a normalne kobiety jak ja - wierne, szanujące,wesołe nie dostaja tego?Przeciez to nie tamte zasługuja na takie oddanie.A ile razy widziałam, ze faceci ze mnie latwo rezygnowali, nigdy nie wspominali , wszelkie wady (zwłaszcza po rozstaniu) wyolbrzymiali i ja byłam tą złą. A tamte-gdzie tam! moglyby nasrac na srodku dywanu i oni by powiedzieli ze to mikolaj przez komin wleciał i to zrobił; obydwoje mowia, ze kochali (i pewnie wciaz kochaja tylko za co!?), ze one wcale ich nie wykorzystywaly itd.PORAZKA!!

Gość gość
One miały to czego ty nie masz - urodę, pewność siebie, charyzmę, seksapil A ty masz tylko parcie na to żeby poetki były w domu.

Gość gość
Nie miały urody, ani jedna ani druga. Chyba tez nie byly pewne siebie skoro ponizaly partnerow. Do poetki mi daleko, slyszalam o sobie ze jestem charyzmatyczna, wesola, ale przy tym mam zasady. Nie wiem jakim glabem trzeba byc zeby wybrac takie byle co na zone, na chwilowe ******ie okej ale na zycie?gdzie rozum?

Gość gość
9.10 znowu podszywa się ten, którego kobieta z charyzma olala, pod nią? Goń się śmieciu na swój śmietnik i trzymaj się z dala ode mnie, już tysiąc razy tobie mówiłam ze nie masz wpływu na moje poczucie pewności siebie, więc daruj sobie te podszywy, chyba że przez to lepiej się czujesz, tworząc wyimaginowany świat wierzysz w niego i twoje poczucie wartości rośnie.Tylko po co? Kochasz drobna kruszynkę a ona kocha ciebie, misia chętnie nawiązałaby relacje kochanka - kochanek, męża pewnie nie zostawi, wdowa pójdzie do piekła za tobą zapewne, mało ci ich? Po co zajmujesz się mną? Energię, która poświęcasz mnie przeznacz na budowanie odwagi , by starczyło jej na bycie z tą, która kochasz. Dobra energię zostawiam, skorzystaj, rozbuduj i dzialaj:)

Gość gość
chora jestes kobieto.lecz sie

Gość gość
Dwóch wymienionych facetów to po prostu dup'y wołowe bez jaj. Żaden facet z jajami na takie traktowanie sobie nie pozwala. Tyle. Żadnej filozofii tu nie ma.

Gość gość
9.33 w nienormalnym świecie prawda uznawana jest za kłamstwo, bo jest niewygodna a kłamstwo króluje, bo pasuje i jest miłe. Nie szafuj tak radami niepotrzebnego leczenia, bo potrzeba prawdziwego leczenia może do ciebie wrócić.

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...