Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZĘ O RADĘ!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Powiedzcie mi proszę jak wrócić na sobie uwagę chłopaka, wyraźnie wyróżniającego się od innych chłopaków. Ma 18 lat, nosi eleganckie spodnie, koszule, polo, a do tego mokasyny, ma zawsze ułożone włosy, kulturalny, cichy, spokojny. Gdy większość nosi się w bluzach, dresach i byle jakiej fryzurze. Czy wróci na mnie uwagę, gdy ubiorę się podobnie? nie mam zamiaru się zmieniać, ale też noszę koszule. Co robić?

Gość gość
Hmm.... pytasz, czy zwróci na ciebie uwagę, gdy nałożysz eleganckie spodnie, mokasyny i ładną koszulę? Jeżeli jesteś dziewczyną, to tak zwróci - za pewne nieźle go rozbawisz. Jeżeli jesteś gejem, a on nie - to nic nie zwróci jego uwagi. Jeżeli on również jest gejem.. to nie wiem bo ja nie jestem i nie wiem jak geje się poznają :)

Gość gość
Jestem dziewczyną, mogłam napisać wcześniej, mój błąd. Tak, na pewno by go to rozbawiło, gdyby zobaczył dziewczyną ubraną jak on. Dlatego też napisałam, że nie chcę się zmieniać. Czyli będąc ubrana bez większej przesady podobnie do niego, jest większa szansa, że zwróci na mnie bardziej uwagę, niż na przykład gdybym była w dresie? :p

Gość gość
A teraz zupełny strzał :) jesteś młodą dziewczyną? na pewno poniżej 25 rż, a śmiem nawet twierdzić, że nawet poniżej 18? Powiedz tylko czy zgadłem? :D Wracając do tematu, jeżeli facet, który Ci się podoba, nosi elegancie ubrania, poważne jak na swój wiek, natomiast reszta rówieśników jest na etapie dresów, to oczywiście, że prędzej zainteresuje się elegancką dziewczyną, ubraną w ładną sukienkę, niż ubraną w wytarte dżinsy i bluzę z kapturem :) Podaj przykładowe stroje które posiadasz :) może cos wybierzemy

Gość gość
Mam 17 lat... :) jeżeli chodzi o moją garderobę, są to raczej klasyczne barwy czerń, biel,szary, granatowy. Spodnie typu chinos, spódnice o różnych krojach, koszule jednolite różowe, białe, niebieskie. Często noszę płaszcze zamiast kurtek. Jeśli chodzi o buty, to w zimie botki, a obecnie baleriny i sportowe :)

Gość gość
Jedak posiadam również bluzy i parę wydartych dżinsów :)

Gość gość
Bluzy i jeansy to normalna garderoba, więc nie dziwi mnie, że również i to posiadasz :D Jeżeli chodzi o ubranie, które zwróci uwagę takiego chłopaka, to próbowałbym spódnicę i jakąś ładną bluzkę do tego. Nie musi być nic nad wyraz eleganckiego, ale na pewno ubieranie się jak 90% nastolatek nie spowoduje, że akurat na tobie przykuje wzrok. No i kolejne zasadnicze pytanie, czy jest w podobnym wieku, czy może jest starszy od Ciebie? Może być też tak, że ubiera się bardzo elegancko, ponieważ chce tym zaimponować jakiejś starszej dziewczynie, aby widziała w nim, młodego ale poważnego faceta. Wracając jednak do tematu, eleganckiemu zaimponuje elegancka  więc sama się zastanów co włożyć aby pozostało w konwencji wakacyjnej ale jednak dodawało ci nieco więcej szyku, niż wytarte jeansy :D

Gość gość
Dziękuję bardzo za pomoc, na pewno dostosuję się do rad! :) Miło jest dowiedzieć się jak to wygląda okiem mężczyzny. Pozdrawiam :)

Gość gość
Luzik młoda kobietko :) jeszcze parę lat i sama nabierzesz w tej materii wystarczająco doświadczenia. Pozdrawiam i życzę powodzenia :D